INNA ne-a dezvăluit care sunt planurile sale pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Prezentă la ELLE STYLE AWARDS 2019, INNA ne-a vorbit despre planurile pentru următoarea perioadă, precum și despre obiectivele pe care și le-a stabilit pentru anul 2020.

INNA ne-a dezvăluit care sunt planurile sale pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Despre obiectivele sale pentru 2020, INNA ne-a dezvăluit: „Vreau să lansez încă un album în limba spaniolă, vreau să continui cu muzica în limba engleză, clipuri și îmi propun să mă distrez, să călătoresc, să cunosc oameni, să cunosc tradiții”.

Vizionează clipul de mai jos și descoperă care sunt planurile pe care INNA le are pentru Crăciun, dar și unde va concerta în noaptea de Revelion.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Inna nu este cunoscută doar pentru concertele pe care le are în toată lumea, ci și pentru stilul vestimentar, așa că am vrut să aflăm mai multe despre asta. INNA este fără îndoială cea mai de succes cântăreață româncă, cu show-uri în toată lumea și milioane de vizualizări pe YouTube, dar dincolo de muzică, a fost întotdeauna atentă la un aspect foarte important pentru orice star: stilul vestimentar.

Iar atenția pentru stilul vestimentar se reflectă atât în ținutele alese pentru concerte, cât și în felul în care se îmbracă în viața de zi cu zi. E de părere că „este foarte important să ai un stil, oricare ar fi el, și să te regăsești în ceva anume. Te poți inspira în ziua de azi din cele mai tari photo shooting-uri realizate de-a lungul timpului, fie că sunt din zilele noastre sau sunt mai retro, te poți inspira de la oamenii pe care îi urmărești pe Instagram sau pe rețelele de socializare”. Și trebuie să admitem că inclusiv Instagram-ul Innei este un loc perfect unde să îți găsești inspirația.

INNA insistă asupra influenței pe care hainele pe care le îmbraci pot să o aibă asupra stării tale de spirit: „Important să ai un stil, un stil al tău, care să te reprezinte, în care tu să te simți bine și care să nu te facă să simți că ești mai puțin decât ești, doar pentru că ai îmbrăcat o haină care nu-ți place în ziua respectivă.’ Dar chiar și când iese pe stradă sau se află la cumpărături, stilul relaxat și foarte cool al Innei iese în evidență. După cum ne-a povestit, „eu în viața mea de zi cu zi mă îmbrac foarte comod. Îmi place să mă îmbrac larg, nu-mi place să-mi pun formele în evidență și sunt puțin mai pe tomboy. Pe scenă și în concerte îmi place să fiu puțin sexy și îmi place să port piese mai extravagante”.

Citește și:
Lidia Buble, despre cum își va petrece sărbătorile (VIDEO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video