Antonia povestește cum arată o zi obișnuită din viața ei

Prezentă la The Artist Awards, eveniment la care a susținut un recital, Antonia a stat de vorbă cu ELLE despre ce nu ar purta niciodată, dar și despre cum arată o zi obișnuită din viața ei.

Antonia povestește cum arată o zi obișnuită din viața ei

Antonia ne-a vorbit și despre cea mai recentă colaborare muzicală a sa, cu trupa Carla’s Dreams. „Îmi place foarte mult piesa Anxietate. De data asta am lansat o piesă mai serioasă, mai de suflet și cred că facem muzică frumoasă împreună. Vocile noastre fac o echipă bună, asta am vrut să spun”.

Cum arată o zi obișnuită din viața Antoniei? „Depinde ce treabă am. Dar, în mare, ne trezim, mâncăm micul dejun, ducem copiii la grădiniță, după aia mergem la sală. Fiecare își face treaba, după care unul dintre noi merge ca să ia copiii de la grădiniță, ne mai oprim pe la studio, venim acasă, mâncăm, ne jucăm foarte mult până când unul dintre noi adoarme. Eu, de exemplu, adorm înaintea copiilor uneori și stă Alex cu ei. Facem cu schimbul. Cam așa este o zi obișnuită, în afară că mai avem ședințe foto, filmări, concerte”.

Urmărește video-ul de mai jos și află care sunt preferințele vestimentare ale Antoniei, cum decurge colaborarea profesională cu Alex Velea, dar și care este artistul român cu care își dorește să lanseze o piesă.

Citește și:
ELLE Song Connection | ANTONIA (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video