True spirits

In acesti 16 ani de cind existam in Romania, revista ELLE si-a dorit sa se asocieze sau sa fie asociata cu oameni de calitate, oameni care fac lucruri interesante, care sint interesanti ei insisi, oameni care nu te lasa indiferent si care au cunoscut faima facind lucruri de calitate. Cele doua zile de shooting la care am asistat pentru realizarea proiectului special Elle Style Awards, care include si coperta revistei, au fost fantastice.

True spirits

Sa ai in jurul tau, in aceeasi camera, fie ea si de palat (sedinta foto a avut loc la Palatul Bragadiru), atitea energii, atita vibratie, atitea caractere puternice este un spectacol in sine. Aceste femei, opt la numar, protagonistele proiectului nostru, fac atit de multe lucruri, se misca atit de repede, incit nici macar eu, desi sint prietena cu multe dintre ele, nu pot sa fiu mereu la curent cu toate proiectele la care lucreaza.

Asadar, la sedinta foto am aflat ca frumoasa Catrinel Menghia (model si actrita) va lansa o linie de genti, inspirata din expozitia ei de pictura, care a avut loc recent la… Monaco! La Monaco? „Da, imi raspunde Mihaela Radulescu, „stai sa-ti arat poze, am pozat fiecare tablou, a fost superba, au scris si in ziarul local despre Catrinel, am fost foarte mindra.

Sa le vad pe toate patru imbracate in rochiile de podium Dolce&Gabbana – brand care se lanseaza in Romania in aceasta luna – a fost un mic triumf personal. Pentru ca nu celebram doar frumusetea – niste fete frumoase imbracate in rochii de designer –, ci si bunul gust, calitatea, forta unor femei care au scris in felul si in domeniul lor o parte din istoria (de divertisment) a Romaniei. Nu sint singurele, dar sint o parte foarte importanta.

Atunci cind veti ajunge in revista la acest proiect special, veti vedea ca este „imbracat intr-un gate folder (denumirea cu care operam noi), o reclama LOréal de unde va voi zimbi, discret, chiar eu. Este o mare onoare pentru mine sa fac parte dintr-o campanie LOréal, si probabil la 18 ani, cind cochetam cu modeling-ul, ar fi fost realizarea mea numarul unu. Azi ma simt onorata si fericita ca un brand ca LOréal mi-a daruit increderea sa. E inca o dovada ca sintem pe drumul cel bun. Alaturi de voi, desigur.

Va doresc o iarna frumoasa si sarbatori regale!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle