Suntem RELAXAȚI

Scriu aceste rânduri în prima zi de „relaxare“. Într-un final, eliberarea este around the corner.

Suntem RELAXAȚI

Până la cea finală, eu mă bucur că vom putea vedea din nou mai mult decât ochii prietenilor sau trecătorilor de pe stradă… vom putea vedea zâmbete, expresii, fețe… Am scăpat de măști în aer liber. Cu siguranță orașul va arăta diferit. Iar la acest aspect vor contribui mai multe lucruri, nu doar măștile. Ci și trend-ul internațional în urbanism care a prins aripi în multe țări deja, și văd că începe să prindă contur și în România: transformarea orașelor „from gray to art”, înfrumusețarea orașelor prin artă și creșterea zonelor verzi în aglomerările urbane.

#Rebelwithacause este un astfel de proiect, inițiat de glo, care își propune realizarea unor mari lucrări murale, de către artiști consacrați, în diferite orașe ale României. În timp ce rebelii sunt artiștii din muzică, artiștii de pe scenă.

Teoretic, rebelii și activiștii nu au prea multe în comun dar, în realitate, #rebelwithacause demonstrează că poți să te distrezi făcând totodată și bine.

INNA, cea mai cunoscută artistă din România, s-a alăturat și ea acestui proiect și, după ce vei fi admirat-o pe copertă, te sfătuiesc să citești și interviul de la pagina 74, și să ne spui dacă implicarea ei e la fel de cool, sau rebel, sau altfel… și dacă ai de gând să-i urmezi exemplul.

Un alt protagonist al campaniei despre care îți spuneam este și Speak, pe care l-am luat la întrebări nu doar despre acest proiect, ci și despre faptul a fi azi influencer în România, despre ce înseamnă, dar și ce rol are el aici.

Totodată, ții în mână un număr ELLE care conține și multe subiecte dedicate celor care au copii, cu teme diverse, de la parenting, la educație, timp liber, opțiuni vestimentare etc. Sperăm că ele îți vor face viața mai ușoară și îți vor da idei și pentru a-ți acorda timp și ție, nu doar copiilor.

Vă dorim o vară frumoasă, mult mai plină de aventuri ca precedenta, dar pe care să o petreceți în continuare cu toată familia! Sau nu. După cum vă doriți, de fapt!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

Instagram: @roxanavoloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle