Se schimbă, dar nu prea

Singurul lucru care m-a amuzat în ultima vreme la televizor (în lumina ultimelor convulsii sociale/politice am făcut din nou un overdose de TV) a fost o reclamă care suna cam așa (fără a avea pretenția că citez): până a început ea să se prindă ce se poartă, s-a schimbat moda.

Se schimbă, dar nu prea

Lăsând anecdotica la o parte, cred însă că multe dintre noi se află în această situație. Sunt tot mai multe surse de informație care vin peste noi și ne bombardeaza nonstop cu „cel mai nou, „cea mai nouă, „must have, „It bag – informații care ne fac mai mult confuze și nu ne rezolvă nicidecum problema lui „dar eu cu ce mă îmbrac în acest sezon?.

Lucrurile sunt mult mai simple decât credeți, și întreg departamentul de modă ELLE încearcă să vă demonstreze acest lucru. Dacă luna trecută editorii noștri v-au arătat care sunt noile tendințe, în acest număr au realizat un editorial de modă în care toată „teoria este pusă în imagini (se numește „Road trip și îl găsiți la pagina 82). Vestea bună este că niciodată nimic nu se schimbă radical, sunt doar câteva elemente noi care apar și altele care dispar.

În acest număr ne-a interesat și sportul și am făcut cunoștință cu marea campioana Cristina Neagu, handbalista româncă ce a fost desemnată cea mai bună din lume de trei ori (lucru care nu s-a mai întâmplat) și care, paradoxal, este mai cunoscută în afara țării decât aici, în România.

Depresia postpartum este un alt subiect important pe care l-am adus în discuție în această lună. Pentru că „un lucru este cert: pe lângă presiunea pe care o resimt mamele de la propriile persoane, se mai poate adăuga și presiunea socială. Știrile vehiculate pe site-urile de gen, care arată mame perfecte, atât fizic, cât și emoțional, cu zâmbetul pe buze, nu fac altceva decât să îndepărteze și mai mult adevărul față de cum este maternitatea de fapt, ne spune psihologul în materialul semnat de Crina Alexe, de la pagina 70.

Sunt multe alte lucruri de citit și admirat în acest număr, iar conversația noastră continuă cu voi pe toate canalele noastre media, de la site la Instagram, Facebook… așadar, lets stay in touch!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle