Se filmează!

Aș profita de acest spațiu pentru a vă anunța un proiect nou pe care echipa noastră l-a lansat de curând: emisiunea #ELLEnutace, o conversație în care trei membri ai redacției Elle își propun să dezbată subiecte sociale controversate alături de un invitat. Se va transmite în fiecare marți, la ora 12, în direct pe contul de Facebook Elle România și pe YouTube, urmând să fie încărcată și pe www.elle.ro.

Se filmează!

Poate că nu știați, dar am început să ne dezvoltăm foarte mult în această direcție, să devenim niște creatori de conținut nu doar în print și online, dar și în video. Fie că este vorba despre emisiuni de modă, beauty, interviuri, sau emisiuni ca cea despre care vă vorbeam, suntem aici, dornici să vă venim în întâmpinare și să fim acolo unde sunteți și voi. Așadar, în mijlocul biroului nostru tronează acum un mare studio video, cu echipă de montaj, camere robotice și mulți profesioniști care au lăsat televiziunile în urmă pentru „noile televiziuni.

Suntem la început, așa încât dacă nu suntem din primul moment cei mai buni moderatori, să știți că ne străduim și facem eforturi pentru a fi la înălțime.

Nu știu dacă întâmplător sau nu, iată că în acest număr avem un interviu exclusiv cu Lilly Singh, una dintre cele mai mari vedete YouTube din lume, cu 13 milioane de abonați, și care a devenit cunoscută pentru filmulețele ei comice, dar și pentru proiectul Girl Love, care încurajează femeile să se susțină și să anihileze competiția toxică dintre ele.

Este încurajator să vezi succesul unor astfel de oameni (positive influencers) care creează conținut de calitate în online (printre colaboratorii ei se numără Bill Gates și Michelle Obama). Personal, găsesc foarte puțini vloggeri interesanți și mult prea mulți cei care umplu degeaba ecranul computerului.

Aș mai vrea să vă atrag atenția asupra editorialului de modă care aduce în prim plan tendințele acestui sezon. De data aceasta nu din prisma hainelor (cu toate că sunt foarte inspiraționale), ci a modelului. O tânără din Chișinău care a pozat cu acest prilej pentru prima dată în viață și care va păși tot pentru prima dată în viață pe un podium de modă. Unde? Direct la Milano Fashion Week, în show-ul Gucci. Mă uitam la ea în studio și mă bucuram pentru că, peste noapte, datorită Instagram-ului, unde a fost descoperită, destinul acestei fete pe care, până acum câțiva ani, nimeni din lumea modei nu ar fi pariat, a luat așa o turnură.

Azi trăim într-o lume diferită, în care prejudecățile și mai ales discriminarea de orice fel sunt delicte.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle