Schimbare!

In acest numar s-a scris mult despre moda. Dar nu ma refer la subiectele legate de tendinte, shopping etc., ci la cele care se refera la sistemul modei si la felul in care functioneaza el azi.

Schimbare!

Ca orice domeniu ancorat in realitate, moda are nevoie, si ea, de ajustari, de „modernizare, ca sa poata sa tina pasul cu tehnologia si cu social media. Sunt convinsa ca vom asista in curand la niste schimbari majore, care vor privi in primul rand felul in care designerii isi comunica colectiile bianuale presei, prin prezentarile pe care le organizeaza in marile capitale ale modei.

E putin bizar ca azi sa continui sa prezinti o colectie care abia peste sase luni va putea fi cumparata, nu? Azi, cand lucrurile se intampla „now, sase luni par o eternitate. La pagina 66, Ioana Ulmeanu va face o radiografie foarte interesanta a situatiei in care se afla moda acum.

As mai vrea sa va aduc la cunostinta implicarea noastra, a revistei ELLE, intr-o campanie pentru casatoriile LGBTQ, un demers pe care ni-l asumam intru totul si care speram sa ajunga sa schimbe multe lucruri intepenite pe care Romania inca le are, in termeni de mentalitate si legislatie deopotriva.

Nu, nu ne dorim barbati cu voaluri albe pe cap in biserici, ci ne dorim ca fiecare om sa fie liber sa opteze pentru o uniune civila cu oricine isi doreste el! Daca tu esti libera sa iti legalizezi parteneriatul cu cine iti doresti tu, cred ca oricine ar trebui sa aiba acest drept, nu?

Ne intalnim pe social media! #ELLEOKCasatoriileGay

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Andreea Goia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro