O toamna plina

Nu o mai vazusem pe Alexandra Dinu de vreo doi ani, pana sa ne intalnim intamplator intr-un restaurant, culmea, cu o zi inainte de plecarea la Milano, unde ELLE Romania urma sa o fotografieze si sa o intervieveze intr-un cadru inedit, pe un circuit de curse, alaturi de doua modele superbe de Aston Martin, un brand care va fi disponibil si in Romania in curand.

O toamna plina

Sigur, prima intrebare e „ce faci?, dar mai ales „ce fac copiii?, „ce face Mario? (stiind problema/problemele prin care a trecut cu el, cu operatiile pe inima etc). Dupa ce ne-am asigurat ca totul e bine pe acest front, discutia a deviat spre lucruri mai pragmatice, catre proiecte, planuri, filme si altele.

Mi-a aratat un trailer al filmului Bullet Head in care, pentru vreo zece minute, schimba replici cu Adrien Brody… Eu, fiind un mare fan al actorului, incep sa o iscodesc: „Dar cum e, ce face, ce zice, ai avut trac in fata lui? „A fost foarte dragut, pentru ca, cu o zi inainte de filmare, m-a contactat prin agentul lui sa mergem la masa, sa ne cunoastem. Am ajuns sa vorbim vrute si nevrute, am aflat ca picteaza, si astfel mi-a fost foarte usor a doua zi, la filmari, pentru ca totul a decurs firesc, ne cunosteam deja, imi spunea zambind. Ma uitam la ea si ma minunam cat de frumoasa este. Poate ca de lucrul acesta v-ati dat deja seama, uitandu-va la coperta sau la editorialul foto de la pagina 104. In realitate, sarmul este mult potentat.

Intalnirea ei cu Brody mi-a adus aminte de Joaquin Phoenix si John C. Reilly, care au filmat in aceasta vara in Romania pentru filmul The Sisters Brothers, un western american, si care au cerut sa stea impreuna pentru a se obisnui mai bine unul cu altul, de fapt pentru a experimenta „fratia mai bine, ei fiind in film frati.

Aceasta toamna a debutat spectaculos cu Festivalul George Enescu, apoi cu American Independent Film Festival (unde invitat de onoare a fost Ethan Hawke) si va continua in octombrie cu un alt festival de film pe care il astept in fiecare an (poate mai tare decat astept Fashion Week-ul, de unde fac acum relatarea), Les Films de Cannes à Bucarest, unde poti vedea majoritatea filmelor prezentate in competitie la Cannes.

Si sa nu uit de vernisajul Gradina cu sculpturi al Alexandrei Nechita, prima expozitie de sculptura semnata de artista, un ansamblu de opt lucrari, pe care le puteti vedea pana la sfarsitul lunii octombrie in parcul din fata Ateneului (Ioana Ulmeanu a stat de vorba cu Alexandra, iar interviul
il puteti citi la pagina 92).

Toate aceste lucruri m-au facut sa-mi dau seama ca suntem extrem de norocosi sa traim in Bucuresti azi, pentru ca orasul nostru este, poate, una dintre cele mai vii si efervescente metropole din Europa!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle