O lume intreaga in ELLE

Nu stiu in ce masura ati observat faptul ca, de multe ori, articolele din revista ELLE, chiar daca sint materiale locale, semnate de editorii nostri, trateaza si vorbesc despre probleme, oameni sau locuri din afara Romaniei.

O lume intreaga in ELLE

Asta nu pentru ca ne-am epuizat curiozitatile locale, ci pentru ca am inceput sa ne identificam tot mai mult drept cetateni universali, care calatoresc mult, carora le place sa descopere lucruri noi si care nu mai vad in granite niste bariere.

Ma uitam in aceasta luna in „flatplan', asa cum numim noi desfasuratorul revistei, si am realizat ca si in acest numar exista multe materiale cu un important touch international.

Cum ar fi coperta si editorialul de moda si beauty realizat in Italia, pe Coasta Amalfi, de Domnica Margescu si fotograful Gabi Hirit, sau interviul cu scriitoarea pakistaneza Uzma Aslam Khan, care i se destainuie Mihaelei Frank intr-o discutie pe Skype extrem de interesanta si vorbeste despre viata femeilor (dar si a barbatilor) din Pakistan, despre casatoriile aranjate care sint inca foarte comune acolo si, in general, despre aceasta tara atit de complicata.

Sau articolul de travel pe care colega noastra Crina Alexe l-a scris in urma „vizitei de lucru' din Mauritius. Si sa nu uit si de articolul care m-a amuzat teribil, dar care m-a si intristat in aceeasi masura, despre noii imbogatiti ai Asiei, cu titlul sugestiv „Rasfatatii sortii'. Rasfatati care vor deveni si mai cunoscuti in aceasta vara datorita lansarii a trei romane despre care vorbeste deja o lume intreaga, cel mai faimos dintre acestea fiind Crazy Rich Asians.

Va doresc o vara frumoasa si vacante exotice!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle