New York, New York

În această lună avem două coperți. Pur și simplu n-am putut să ne decidem asupra uneia singure, ambele ni s-au părut la fel de frumoase și de relevante. Ar fi fost păcat să nu v-o arătăm pe vreuna, așa că decizia de a alege v-a revenit vouă.

New York, New York

Este un photoshooting special, pe care l-am făcut la New York în colaborare cu partenerul nostru, Tommy Hilfiger. Este special nu doar datorită locului, dar mai ales echipei cu care am lucrat. Și știu că mulți dintre voi vedeți aceste diferențe și că acesta este motivul pentru care ne preferați lună de lună, cu toate că, uneori, nu vă puteți da seama exact de ce vă place un editorial de modă mai mult decât altul.

Cred că unul dintre cele mai importante ingrediente ale unui shooting reușit este modelul. Mulți, dacă îi întrebi, ți-ar spune că principala caracteristică a unui model este frumusețea. Nimic mai neadevărat! Și oricum, pentru fiecare frumusețea este diferită! În schimb, ce urmărim noi este felul în care modelul respectiv îți transmite nu doar starea pe care fotograful și stilistul și-au imaginat-o cu această poveste, dar mai ales aerul actual pe care modelul îl transmite, cum se mișcă, ce vezi în ochii săi, în atitudine… pentru că toate aceste lucruri conduc la creionarea unui look, pe care apoi intervii cu haine, accesorii etc. Iar Cate Underwood, modelul acestei ședințe foto, le întruchipează cu brio pe toate.

A debutat în lumea modei mai întâi ca fotografă, apoi a fost model, DJ în Kiev și în New York. Am auzit-o spunând că, atunci când ești fotograf, ești într-o poziție de control, dar ca model trebuie să te lași condus de echipă, ești pe mâinile ei, și de aceea trebuie să ai mare încredere în ea, că te va conduce unde trebuie. Îi mulțumesc că a avut încredere în noi, la fel cum îi mulțumesc și întregii echipe Tommy Hilfiger, împreună cu care, de peste șase ani, realizăm acest proiect cu care ne mândrim sincer.

PS: sper că n-ați uitat de Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest, care s-a întâmplat la finalul lunii octombrie, un festival pe care eu una îl aștept întotdeauna cu nerăbdare. Și cu prilejul lui, în acest număr, regizorul Cristian Mungiu, fondatorul festivalului și un nume intrat deja în manualele de cinematografie și artă, ne-a scris un text genial despre nașterea acestui festival. Și nu-ți ascund că mă surprind uneori râzând, când rememorez ce am citit! (Îl găsești la pagina 90.) Așteptăm impresiile voastre despre festival, despre acest număr și despre orice considerați relevant și ați vrea să se regăsească în paginile numerelor noastre viitoare.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

Instagram: @roxanavoloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle