Mereu in miscare

In luna august, singurul lucru pe care mintea mea poate sa-l proceseze are legatura cu vacanta, plaja, nisipul, lucrurile care ar putea „sa te lepede“ de probleme, griji, de cuvinte precum „trebuie“, „deadline“ etc. Ma pot gandi cel mult la schimbarea noului sezon de moda (face parte din job-ul meu, nu vorbesc doar de shopping), dar cam atat.

Mereu in miscare

Am tot adus in discutie in trecut posibilitatea de a declara luna august nelucratoare (si o parte din iulie), cam asa cum se intampla in Italia, dar nu prea am avut succes. Pentru a gasi, totusi, o cale de mijloc propun sa ne mutam macar birourile intr-o destinatie de vacanta si sa lucram „in deplasare.

In redactia ELLE cel putin, ideea a fost imbratisata cu bucurie, si iata cum Cristina Craciun a plecat in Delta impreuna cu fotograful Tibi Clenci si echipa, pentru a realiza acest minunat editorial de moda (pag. 98), Maurice Munteanu a preferat racoarea unei piscine foarte stylish unde, impreuna cu fotograful Dan Beleiu (venit special pentru aceasta sedinta foto din Germania) a realizat un editorial de moda foarte ispititor (pag. 90), in timp ce Domnica si cu mine tocmai ne-am intors de la Los Angeles, unde am realizat cateva materiale extrem, extrem de interesante, pe care le vom publica in numerele ce urmeaza.

Asta nu inseamna ca restul redactiei a stat in birou – mai toata lumea a plecat in campanii de „research profesional. Pentru ca nu ai cum sa vorbesti despre lucruri, sa propui destinatii si experiente unice cititorilor tai daca singurul tau contact cu aceasta lume se intampla in fata computerului, nu?

Asadar, cel putin in echipa ELLE, munca pe teren a fost declarata cel mai productiv, benefic si eficient mod de a crea lucruri inspirationale. Si incercam sa extindem aceasta filosofie si in alte luni, cat mai multe. Pentru ca lucrurile nu se intampla la birou sau pe Internet, ci afara, in lume, oriunde.

Va dorim vacante minunate si experiente unice!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle