Meet Rachel

Meet Rachel

„Domnica, hai sa nu ne mai complicam cu Pamela Anderson! Facem deja doua sedinte foto in desert, la doua ore de Los Angeles, ai petrecut zile intregi ca sa gasesti aceasta locatie fantastica, sa o negociezi, sa formezi echipa, sa organizezi productia deloc simpla… Hai sa nu o luam de la capat cu Pamela Anderson, soferi, asistenti, ce mananca, unde, de ce, cu cine… Mai ales, de ce Pamela Anderson? Adica ce ar transmite in Romania o astfel de coperta? De ce acum? De ce cu ea? Nu cred ca are nici un proiect nou… Cu toate ca, da, ar fi interesant un shooting cu ea, e un personaj, e o femeie atipica, cu o poveste interesanta… Ar fi, intr-adevar, o provocare... (Pamela Anderson s-a transformat in ultima vreme in activista full time pentru PETA, din partea carora ii scrie scrisori furioase lui Vladimir Putin, si formeaza un cuplu cu foarte controversatul Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, in prezent azilant in ambasada Ecuadorului din Londra).

Cam asa pendulam in Los Angeles, cu argumente pro si contra, impreuna cu Domnica Margescu, atunci cand fotograful Dan Beleiu ne-a anuntat ca agentul Pamelei ar fi interesat sa lucreze cu ELLE Romania. Fiind prea din scurt, si cu toate ca energia Domnicai darama uneori chiar si muntii, ne-am rezumat la sedintele foto planificate din timp, mai putin complicate (doar mai putin).

Una din ele este cover story-ul din aceasta luna, cu Rachel Roberts, modelul devenit actrita. Nu stiu daca ai vazut-o in vreun film, dar sigur o stii din videoclipul Rihannei, Bitch Better Have My Money, in postura femeii albe, agresate de Rihanna (cu care, in real life, am inteles ca este prietena foarte buna).

Eu o stiam pe Rachel Roberts si de pe numeroasele coperte pe care le-a facut pentru reteaua ELLE International de-a lungul anilor, cel putin doua dintre ele fiind publicate si de ELLE Romania. M-a impresionat frumusetea ei naturala, este o femeie de 37 de ani care, probabil, nu a aratat niciodata mai bine. Poate pentru ca acum e mai sigura pe ea sau se simte mai implinita (am vorbit mult despre copii, familie…).

Nu stiu care sunt motivele, dar noi am admirat-o pe toata durata shooting-ului, asta poate si pentru ca asteptam o diva cu sofer si multe pretentii si, de fapt, a aparut cea mai calda, draguta si profesionista femeie cu care am lucrat in ultimii ani! Ioana Ulmeanu va face cunostinta cu Rachel Roberts la pagina 84.

Echipa ELLE va ureaza o vara frumoasa in continuare! Fiti cu ochii pe noi!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle