Jeans Couture

Jeans Couture este sintagma care caracterizeaza acest numar. Mai mult decat atat, acesta este si dress code-ul evenimentului nostru de brand, ELLE Style Awards (care va avea loc pe 7 decembrie, ca in fiecare an, la Palatul Parlamentului).

Jeans Couture

Anul acesta, in afara de nominalizatii talentati pe care te invit sa ii votezi pe www.elle.ro, trebuie sa te anunt ca am dat startul unui Hall of Fame, unde ii regasim pe cei care au castigat de trei ori un trofeu pentru o anumita categorie si care nu mai pot fi, deci, nominalizati. Doi dintre apropiatii ELLE, Inna si Alexandru Abagiu, sunt primii ocupanti ai acestui Hall of Fame, si e de-acum datoria lor foarte placuta, sper, sa dea mai departe coroana!

Revenind, Jeans Couture exprima viziunea noastra asupra modei de astazi. Este mixul pe care, extrapolat si la alte domenii, il abordam zilnic. Suntem sport, dar si elegante, ne machiem, dar aratam cat mai natural, suntem atat de ocupate, dar ne gasim timp si pentru spa, tanjim dupa natura, dar n-am renunta o clipa la viata sociala agitata pe care o traim…

In aceasta luna implinim 19 ani de cand scriem sub sigla ELLE, gandim ELLE si existam ca echipa unita ELLE. Ca la fiecare aniversare, nu pot sa nu ma gandesc la etapele pe care le-am parcurs in acesti ani. Am trecut de la dischete si filme Kodak la era digitala si transmisiuni live pe Facebook! Da, am traversat doua decenii de schimbari majore, dar un lucru nu s-a schimbat totusi: felul in care aratam a fost, este si va ramane una dintre cele mai importante forme de creativitate de care dispunem si de care trebuie sa ne folosim pentru a ne face viata mai frumoasa. Sigur ca „frumos se declina diferit de la om la om, in functie de cultura, de background social, dar si de epoca in care traim si de reperele sociale ale acesteia.

Ce ne-am propus noi mereu nu a avut legatura cu „a fi frumoasa, ci cu a fi distinsa, eleganta, modesta, emancipata si libera in gandire. Ceea ce va indemn si pe voi sa va propuneti! (O unealta pentru a fi mereu mai frumoase, in toate sensurile despre care va povesteam, este si noul nostru proiect, departmentstore.ro, locul unde editorii ELLE selecteaza atent si recomanda produse, o initiativa care promoveaza shopping-ul online inteligent si responsabil.)

P.S.: Scriu aceste randuri din Maldive, un colt de paradis unde m-am refugiat pentru o scurta vacanta de familie. Aici m-a prins torentul stirilor despre rezultatul alegerilor din SUA, care in acest moment rascoleste lumea intreaga. Dupa socul Brexit, iata ca planeta e surprinsa, din nou, de un deznodamant la care nimeni nu se astepta. Traim vremuri interesante, si nu intotdeauna in sens pozitiv.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro