Impreuna si in 2014!

Scriu acest text cu zimbetul pe buze. Nu, nu urmeaza sa va zic ceva despre copilul meu. Sint fericita pentru ca azi, a doua zi dupa petrecerea ELLE Style Awards, am un sentiment placut de usurare, dar mai ales de fericire pentru ca totul a decurs bine, pentru ca toti cei 1.000 de oameni s-au simtit excelent (dupa cum mi-au spus multi dintre ei) si au avut atit de multe cuvinte de lauda.

Impreuna si in 2014!

As vrea sa le multumesc lor, dar si tuturor celor care s-au implicat pentru noi in realizarea acestui eveniment: gazda serii, Mihaela Radulescu, Inna, pentru concertul unplugged, vedetele care ne-au onorat cu prezenta, dar si echipa ELLE, departamentul de marketing, Roxana Constantinescu si, nu in ultimul rind, sponsorilor: Païsi, Fashion Days, Avanti, Nobilis, Morrocanoil, Lenor, Cielo Venezia 1270, Parfums Christian Dior, Shiseido Spa by Stejarii Country Club, RTW, Privileg Catering, Cofetariile Armand, Purple Flowers, Anda Roman (creator de ambianta), Infrafit, La Strada, Martini, Finlandia, Evian si Fives International. Lista este mare, dar asa a fost si evenimentul – marturie stau cele 17 pagini pe care le-am dedicat in aceasta luna petrecerii ELLE Style Awards.

Si pentru ca e ianuarie, redactorii nostri de moda ti-au pregatit o lista de sugestii pentru ca anul care incepe sa fie unul cit mai fashion. M-as bucura ca articolul de la pagina 26 sa-ti dea idei noi pentru o varianta si mai stylish a ta.

Intr-o discutie pe care am avut-o cu Uma Thurman la Milano, cu prilejul lansarii calendarului Campari, actrita mi-a marturisit printre altele ca e pasionata de impletit (numai ca nu finalizeaza prea multe sau, daca o face, sint niste lucruri oribile, spune ea) si gradinarit – si iata ca mi-a venit si mie o idee pentru 2014: sa plantez zece copaci. In 2013 am plantat doar unul (la initiativa unei bune prietene), dar satisfactia a fost atit de mare, incit vreau sa continui!

Un an excelent va doresc tuturor!
Iar daca mai e si stylish & spirited, cu atit mai bine!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle