#IloveELLE

Cele mai aprinse discutii din industria de publishing au fost, in acesti ultimi ani, legate de online – mai precis, online versus print. Multi prevad prabusirea print-ului si o tot asteapta de cativa ani, fara sa aiba in vedere faptul ca oamenii care-si doresc calitate vor face aceasta schimbare doar atunci cand vor gasi acelasi nivel in online.

#IloveELLE

ELLE are o prezenta puternica in ambele platforme, deci nu as putea fi banuita de subiectivism. Parerea mea sincera este ca, deocamdata, aceasta vasta multime de voci ale online-ului nu genereaza credibilitatea unor titluri asezate, cu experienta si mostenire de decenii. Nu stiu cum va arata viitorul – si deocamdata nimeni nu stie –, dar ceea ce stiu azi este faptul ca online-ul nu este pregatit inca sa livreze calitatea print-ului, in multe domenii.

In primul rand, in productiile de imagine catre care se indreapta multi dintre voi atunci cand tin in mana o revista. Nu cred ca in viitorul apropiat vom putea realiza pentru online productii de tipul celor pe care le-am realizat, de exemplu, pentru acest numar: un editorial de moda in California, in desertul Palm Dale, un editorial de beauty in Maroc si un editorial de tendinte realizat local, dar cu participarea directa a 23 de case de moda internationale, care ne-au trimis fiecare, in Romania, cate o tinuta de podium pentru acest proiect special. O desfasurare de forte pentru care felicit intreaga echipa de moda ELLE, adevaratii eroi ai acestei editii. Placerea de a rasfoi zecile de pagini cu imagini de colectie cred ca nu va putea fi inlocuita niciodata de un click.

In concluzie, online-ul nu va inlocui print-ul, chiar daca il va completa cu succes in domeniile in care print-ul reactioneaza mai greu, cum ar fi stirile si noutatile de ultima ora, shopping-ul online, dialogul direct pe care il poti avea cu cititorii, feedback-ul lor rapid etc.

O gandire de 360 de grade si o comunitate creata in jurul brand-ului reprezinta, de fapt, reteta pe care vrem sa o aplicam la ELLE. Va asteptam parerile, oricare ar fi ele. Online, desigur! #IloveELLE

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle