GUEST EDITOR – Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este mai mult decat un designer. In cei 31 de ani de cand a fondat brand-ul care ii poarta numele, a devenit o institutie a stilului american, creatorul unui adevarat imperiu si cel care prezice, cu exactitate, felul in care tendintele se vor regasi in moda strazii.

GUEST EDITOR - Tommy Hilfiger

De cativa ani, influenta covarsitoare a brand-ului sau se resimte si aici; asadar Tommy a fost o alegere fireasca atunci cand ne-am dorit ca un designer consacrat sa editeze un numar ELLE. Spre bucuria noastra, Tommy a acceptat, iar acum vedeti, in premiera absoluta, rezultatul colaborarii sale cu echipa ELLE, o serie de materiale care, speram, te vor entuziasma la fel de tare ca si pe noi.

Tommy‘s World


Anul trecut ai avut ocazia sa citesti in editia noastra din noiembrie un amplu interviu despre cariera si istoria lui Tommy Hilfiger. Anul acesta am decis sa il supunem pe guest-editor-ul acestui numar la un quiz cu intrebari atipice si mici picanterii din viata lui.

ELLE: Cum ai descrie moda?
Tommy Hilfiger: Intr-o continua schimbare.

ELLE: Care este perioada ta preferata din punct de vedere al modei?
T.H.: Anii 70.

ELLE: De ce?
T.H.: Pentru ca atunci am inceput. Traiam intr-o era nebuna, in care totul era intr-o continua schimbare. Anii 70 au fost o adevarata revolutie a stilului de viata, atat din punct de vedere muzical, cat si al modei. Curentul hippie, The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Blondie, era o efervescenta generala, iar eu eram tanar si aveam plete…

ELLE: Care este colectia ta preferata din istoria brand-ului Tommy Hilfiger?
T.H.: Probabil colectia Rock Star de acum doua sezoane. Mi-au placut la nebunie si show-ul, scenografia, au fost fete ca Georgia May Jagger si Kendall Jenner in prezentare… Acea colectie a avut o energie aparte.

ELLE: Te-ai gandit vreodata sa schimbi ceva in conceptul Tommy Hilfiger? Sa mergi in alta directie?
T.H.: M-am gandit la asta. Am incercat in anii 90 ceva diferit, cu o directie mai minimala, dar fanii nostri au zis nu si am inteles ce vor de la noi. Acum suntem intr-o continua evolutie a brand-ului, mergem mereu inainte si incercam sa inovam colectiile fara sa pierdem ADN-ul Tommy Hilfiger.

ELLE: Cine este muza ta din toate timpurile?
T.H.: Kate Moss. Este o sursa constanta de inspiratie datorita stilului ei fantastic. Azi, as spune ca Gigi Hadid ma inspira in egala masura. De asemenea, sotia mea si fiicele mele sunt niste muze extraordinare, pentru ca au gusturi si stiluri foarte diferite.

ELLE: Care este cel mai atipic lucru sau loc care te-a inspirat?
T.H.: Cand am fost prima oara in India m-au extaziat culorile, texturile, oamenii, absolut tot ce tine de acest loc. India si modul de viata indian au avut un mare impact asupra mea – este un amanunt pe care nu il stie foarte multa lume despre mine.

Foto: Dan Beleiu

Citeste continuarea in ELLE NOIEMBRIE 2015!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle