Give back!

„Slaba, frumoasa si bine imbracata” nu au fost niciodata (singurele) atribute pentru care v-am facut cunostinta, de-a lungul timpului, cu diverse personalitati. Sunt, cu siguranta, niste calitati cu care poti fi mai castigata in multe situatii in care te pune viata.

Give back!

Dar admiratia pentru anumiti oameni are astazi valente mult mai profunde si ele nu au legatura cu un kilogram in minus sau cu o geanta in plus. Iar noi ii vizam intotdeauna pe cei care au o poveste interesanta de spus si sunt un exemplu pentru ce fac si cum fac.

Daca vorbim in termeni de moda, azi e foarte cool sa nu fii preocupata doar de propria persoana, ci si de mersul general al lucrurilor si de viata celor de langa tine. Adica e minunat ca Dumnezeu (sau Natura) te-a inzestrat cu un talent remarcabil si stii sa canti, umpli stadioane si ai succes, dar acest succes te obliga in egala masura sa give back, adica e frumos sa imparti succesul tau si cu altii. Uneori la propriu, prin donatii efective pentru cei care au fost mai putin norocosi, alteori folosindu-ti imaginea si notorietatea pentru a face cunoscute anumite cauze sau actiuni caritabile. Astazi, chiar si un business nu mai poate sta cocotat pe muntele de avere pe care l-a generat, ci trebuie sa se implice in tot felul de actiuni CSR, adica sa fie constient de contributia lui la dezvoltarea societatii.

In acest numar am realizat doua materiale interesante (ele sunt multe, dar ma refer la tema in cauza) cu oameni celebri sau mai putin celebri care fac lucruri pretioase cu timpul si banii lor. Unii investesc in arta (dar nu te gandi ca sunt milionari!), altii salveaza elefanti, altii balene… si se preocupa de bunul mers al lucrurilor pe aceasta Planeta.

Sunt oameni interesanti, carora merita sa le citesti povestile, si poate sa le urmezi (candva) exemplul.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle