Energia nu-i niciodata in exces

Energia este singurul lucru dupa care am tanjit toata viata si pentru care am simtit invidie atunci cand regaseam in altcineva resurse mai mari ca ale mele. Poate ca un psiholog mi-ar pune chiar un diagnostic in acest sens, cu toate ca nu cred sa fie vreo boala prea grava, ci mai degraba un simptom al zilelor noastre – vrem sa facem mult mai multe decat putem, simtim ca trece timpul pe langa noi si nu-l fructificam la maximum.

Energia nu-i niciodata in exces

Tin minte ca, dupa ce m-am lasat de fumat si ma intrebau diversi prieteni cum ma simt, asteptand probabil sa le vorbesc despre o piele mai rozalie, un glas mai cristalin sau alte miracole care mi s-ar fi intamplat, eu aveam un singur raspuns si, de fapt, o singura victorie de raportat: „Am mult mai multa energie!. Daca in vremea cand fumam eram obosita, incepand de pe la sase dupa-amiaza, acum o pot duce pana la noua seara fara nici o problema.

Daca stai sa te uiti in jurul tau la persoanele cu care iti face placere sa-ti petreci timpul liber, sunt convinsa ca, in cea mai mare parte, ele sunt persoane dinamice si cu un inalt nivel de energie.

Una din cele mai mari surse de energie o constituie sportul. Stiu asta doar teoretic sau foarte putin din experienta personala, si atunci cand am citit articolul Alinei Baisan, „Marea evadare, despre noua moda a maratoanelor, triatloanelor si a altor competitii de acest gen, mi-am luat din nou (pentru a cata oara???) inima in dinti si am inceput sa alerg in jurul lacului Herastrau (o tura pe zi). Si da, in acele zile nivelul meu de energie s-a marit considerabil!

Pe coperta acestui numar sta scris „Energie!. Nu pentru ca e obsesia mea, ci pentru ca ne dorim sa te contaminam si pe tine cu aceasta stare de bine care sa te insoteasca in luna asta minunata de primavara. Oh, si renunta la negru, poarta culori – macar in mai! Vei gasi in ELLE o mie de idei despre cum sa le asortezi!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle