ELLExTommy în Shanghai

Cred că nu există două persoane care să fi fost mai potrivite pentru proiectul nostru ELLExTommy Hilfiger din acest sezon ca Antonia și Alex Velea.

ELLExTommy în Shanghai

Pe de-o parte, gândindu-te la stilul Antoniei, foarte cool, cu influențe de street style american, și pe de altă parte Alex Velea, cu o asemănare izbitoare, atât ca stil, cât și ca alură, cu celebrul Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1 care semnează o nouă colecție împreună cu Tommy Hilfiger, adică TommyXLewis.

Am ajuns tocmai în Shanghai pentru acest proiect care era așteptat nu doar de noi sau voi, ci și la nivel internațional (am scris un scurt material despre culisele acestei ședințe foto la pagina 27). Show-urile Hilfiger reușesc să-ți depășească orice așteptare, de la colecțiile și colaborările pe care le face designerul cu diverse personalități la orașele alese pentru a le dezvălui și la scenografia impresionantă, care te introduce într-o altă lume, atât ca stare, dar și ca dimensiuni. Totul este grandios!

De această dată, în Shanghai, podiumul a fost ridicat pe malul apei care traversează orașul și luminat de ambarcațiunile care treceau și de toate luminile zgârie-norilor care se oglindeau în fundal și în apă. Un tablou ireal care, acompaniat de ritmurile lui Cardi B, Jay Z… și ale altor artiști hip-hop… devenea suprarealist! Dar de ce Shanghai, l-a întrebat Antonia pe Tommy Hilfiger într-un interviu video pe care l-a avut față în față cu designerul, chiar înainte de începerea show-ului, atunci când Hailey Baldwin și Winnie Harlow își făceau repetițiile lângă noi. „Pentru că vreau să fiu mai prezent în Asia, să fac cunoscut spiritul Hilfiger și aici. Așadar, nu doar chinezii vor să cucerească lumea, ci și Tommy. Și a început deja de câțiva ani, și continuă să o facă într-un ritm amețitor.

În acest număr vorbim despre multe alte subiecte (cu toate că, întâmplător, Marius Chivu vă povestește în editorialul lui tot despre China, dar despre experiența lui în Beijing), un material care mi-a atras atenția fiind cel semnat de Ștefana Macovei despre cine sunt azi protestatarii, de ce ies și cine îi scoate în stradă (pagina 104). La fel de interesantă este și o discuție despre un subiect care ne privește pe toate: „Ești fericită la locul de muncă?. Poate vă ajută Ileana F. Buzea („Puțin, mai mult… cu pasiune de la pagina 106) să răspundeți la această întrebare atât de actuală azi.

P.S. Și nu ratați interviul Antoniei cu Tommy Hilfiger, dar și multe alte materiale interesante, pe www.elle.ro.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle