ELLE STYLE : Bijuteriile reginei

Olivia Palermo este, pentru al treilea an consecutiv, imaginea noii colectii Carrera y Carrera. Recunoscuta pe plan international drept una dintre cele mai stilate celebritati, ea reprezinta cu eleganta noua colectie Tesoros del Imperio, alcatuita din veritabile opere de arta, pe masura unei regine. Va propunem o scurta incursiune in universul Oliviei, din care aflati ce o inspira, ce ii place sa poarte, plus citeva dintre secretele ei de stil si de beauty.

ELLE STYLE : Bijuteriile reginei

Olivia Palermo este una dintre cele mai cunoscute style icon-uri ale momentului. Nascuta in Greenwich, Connecticut, in 1986, si crescuta in Upper East Side, New York, Olivia este fiica afaceristului de origine italiana Douglas Palermo si a designerului de interior Lynn Hutchings.

Celebritatea ei se datoreaza faptului ca, odata cu afirmarea sa ca persoana publica, si-a conturat un stil care a transformat-o intr-un model vestimentar pentru tinerele din intreaga lume. Palermo a ajuns in atentia publicului in 2008, odata cu rolul ei din reality show-ul produs de MTV, The City, serial despre viata personala si profesionala a unor tineri privilegiati din New York, printre care se numara si ea.

Cu aceasta ocazie, Olivia a lucrat ca PR pentru Diane von Furstenberg, iar mai apoi pentru departamentul de bijuterii al revistei ELLE si pentru Elle.com. Chiar daca serialul s-a incheiat in 2010, inclinatia sa pentru moda si bunul gust i-au creat un adevarat renume, fiind apreciata de oameni consacrati din lumea modei, iar nenumaratele sale aparitii in revistele si pe blog-urile de profil i-au intarit reputatia.

Stilul Oliviei Palermo este foarte bine pus la punct, un mix cool de haine si accesorii. Fiecare aparitie a ei este ireprosabila, indiferent daca este surprinsa la un eveniment sau la o plimbare in parc. Tinutele sale sint alcatuite din piese vestimentare minimaliste, accesorizate inteligent cu bijuterii statement. Mixul de texturi, care pentru multi ar putea reprezenta o adevarata provocare, este caracteristic stilului ei sic, feminin, dar extrem de sexy. Alegerile sale vestimentare sint intotdeauna inspirate, fapt pentru care popularitatea sa este in continua crestere.

Foto: Richard Ramos;
Stilist: Nirabe Sanchez;
Coafura si machiaj: Victor Alvarez

Citeste continuarea in ELLE SEPTEMBRIE 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle