ELLE Style Awards 2018

În acest an, mult așteptatul eveniment anual ELLE Style Awards va avea loc pe 13 noiembrie, și nu în decembrie, așa cum v-am obișnuit deja (din rațiuni tehnice; mai precis, Palatul Parlamentului, locul unde are loc evenimentul, se va închide pentru renovări la mijlocul lui noiembrie).

ELLE Style Awards 2018

Așa încât proiectul special, respectiv ședinta foto cu nominalizații la premiile ELLE, a avut loc la începutul lui octombrie și este publicat în acest număr sub forma unui dosar de 32 de pagini. De această dată am încredințat uriașa desfășurare de forțe unui fotograf tânăr, chiar foarte tânăr, de numai 22 de ani, proaspăt absolvent al secției de Foto-Video, Christian Tudose. Împreună cu echipa de modă ELLE, au gândit o temă foarte fresh și actuală, un shooting de backstage, și timp de două zile și două seri zeci de oameni s-au perindat prin fața lentilelor aparatului foto.

Asta pentru că azi lumea nu mai este interesată de ce se întâmplă în front row, ci de ce se întâmplă în backstage, care sunt detaliile de culise și cum arată protagoniștii în real life, fix înainte de a urca pe scenă. Le mulțumesc echipelor Lancôme, care ne-au ajutat ca backstage-ul ELLE să arate într-adevăr strălucitor! Aceasta este, de fapt, și tema evenimentului ELLE Style Awards: Noir, Glitter, Extravaganza! Despre nominalizați puteți citi la pagina 66 și îi puteți vota pe platforma ESA de pe www.elle.ro.

În altă ordine de idei, vreau să vă povestesc despre prietena mea Isabela, care nu are nici un fel de viață în social media. Are un cont pe care îl mai consulta din când în când pentru nevoi profesionale clare și uneori ca să vadă dacă sunt sau nu în România, adică dacă să mă sune sau nu(?!).

Ultima dată când ne-am văzut (țineam în mână un telefon, evident), mi-a zis direct:

„Tu îți dai seama că îți trăiești viața uitându-te la un ecran?. Și m-a pus pe gânduri, pentru că, într-adevăr, la birou stau cu ochii în computer, ies la un eveniment în timpul zilei sau seara la o petrecere și mă apuc de pozat, postat pe Instagram, filmez, editez… seara ajung acasă și mă uit la știri, apoi citesc tot online presa internațională… Articolul scris de foarte tânăra noastra colaboratoare, studentă la Amsterdam, Laura Ghițoi, mi-a accentuat dilemele cu privire la my screen time. Și vă invit și pe voi să-l citiți la pagina 128.

Sunt doar două exemple, dar vă asigur că acest număr este plin cu multe alte lucruri, pe care vă invit să le descoperiți.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Christian Tudose

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle