ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty toamnă-iarnă 2020/2021

Descoperă noile tendințe fashion & beauty pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021!

ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty toamnă-iarnă 2020/2021

Cocoon

Cristobal Balenciaga are de ce să fie mândru – sezonul acesta majoritatea designerilor au reinterpretat forme pe care el le-a făcut să strălucească încă din anii ’40. Flamboaianța materialelor folosite și o anume nevoie pentru exagerare, pentru glamour absolut, demonstrează că moda este pregătită să lupte, chiar și în condiții de criză.

Franjuri

Revin, pleacă, revin. Așa am putea descrie mișcarea grațioasă a franjurilor în modă. Oricum, raza lor de acțiune este una largă – de la rochii de seară cu accente 20s la fuste midi purtate în combinații dintre cele mai neașteptate. Realitatea este că franjurii flatează, accentuează ideea de feminitate în cel mai clasic sens și arată întotdeauna stylish.

Glamour minimalist

Rochiile lungi de seară, cu mâneci sau fără, ce reprezintă un fel de tribut adus energicilor ani ’60, vor înlocui discret minijupele, micro topurile și alte elemente din zona sexy previzibilă. Acestea urmează linia corpului, sunt realizate din materiale prețioase și amintesc de balurile exclusiviste din New York-ul descris atât de bine de Truman Capote.

Gulere

Din dantelă, din piele, din poplin, detașabile sau nu, cu forme geometrice, feminine sau retro, gulerele pot fi un accesoriu în sine. Ele pot îndulci o ținută austeră, pot aduce un plus de glamour și, în general, reprezintă acea tușă necesară într-un context în care nu vrei să accesorizezi cu bijuterii, dar vrei totuși să accesorizezi.

Citește continuarea în ELLE AUGUST 2020!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle