ELLE Special: Let’s party! 18 ani sexy, stylish, spirited

Momentul cel mare a venit! ELLE Style Awards, cel mai important si mai stylish eveniment monden din Romania, a ajuns la cea de-a patra editie, in timp ce ELLE implineste 18 ani de existenta in Romania – da, de-acum suntem majori!

ELLE Special: Let’s party! 18 ani sexy, stylish, spirited

Un dublu motiv de sarbatoare, marcat printr-un proiect de amploare: 33 femei si barbati – designeri, celebritati, artisti pop, bloggeri sau personalitati din domeniul frumusetii – , pe care ii admiram pentru talent, performanta si stil, au raspuns prezent apelului nostru!

S-au lasat stilizati de echipa noastra de moda si fotografiati in ipostaze glam, ca apoi sa retraiasca pentru cateva momente, alaturi de noi, frumusetea varstei de 18 ani, cu amintiri care au reinviat emotii, ganduri si sperante.

Monica Barladeanu – nominalizata Best Personal Style

Mi-am imaginat toata adolescenta ca 18 ani e pasaportul meu spre libertate: cea de a avea responsabilitati reale (nu doar a temei pentru acasa sau a supravegherii laptelui, ca sa nu dea in foc), cea de a alege, de a vota, de a-mi decide viitorul, de a avea un cuvant de spus in forul familiei, de-a iubi „neamendata de parinti si de a ajunge acasa dupa 9 seara fara nici un fel repercusiuni. „Libertatea asta a inceput foarte bine, de altfel: prima petrecere cu prieteni si tort, prima excursie cu iubitul meu de-atunci, primul risc asumat – acela de a renunta la viitorul de invatatoare pe care-l prezicea liceul pedagogic pe care-l urmam si de a da examen la Drept… Insa cand exercitarea tuturor „libertatilor de mai sus a inceput sa vina la pachet cu consecinte si am constatat ca plasa de siguranta pe care ti-o asigura parintii la fiecare saritura in gol nu mai exista, tot ce am ajuns sa-mi doresc e… sa-mi fac temele si sa supraveghez laptele ca sa nu dea in foc.

  • Monica poarta rochie Faith Connexion, 4.671 lei, www.stylebop.com, si pantofi Christian Louboutin, 2.630 lei, magazinul The PlaceX.

Fotografii: Dan Beleiu.
Realizatori: Domnica Margescu, Cristina Craciun si Maurice Munteanu.
Text: Ioana Ulmeanu, Mihaela Frank.
Coordonator make-up: Alexandru Abagiu/make-up artist oficial LOréal Paris.
Asistent foto: Christian Tudose.
Asistenti styling: Ana Toma, Ruxandra Marin, Lavine Jianu si Laura Musuroaea.

Citeste continuarea in ELLE DECEMBRIE 2015!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle