ELLE SEPTEMBRIE 2020

Numărul de septembrie ELLE este fără îndoială unul dedicat industriilor creative made in Ro. Vei descoperi în paginile revistei atât interviuri cu designeri de bijuterie contemporană sau cu regizorii celor mai recente documentare autohtone, cât și un shooting cu cele mai recente colecții ale designerilor români. Nu am uitat nici de Romanian Design Week, ce a fost reprogramat spre sfârșitul lunii septembrie.

ELLE SEPTEMBRIE 2020

Ca de obicei, ELLE nu ocolește subiectele „fierbinți” ale momentului și vorbește despre fenomenul cancel culture. Dar asta nu înseamnă că nu vei găsi în numărul de septembrie și toate tips & tricks-urile de beauty de care ai nevoie în acest început de toamnă.

ELLE FASHION – FOCUS: RED ALERT – Roșul a luat podiumurile cu asalt în acest sezon, iar designerii s-au întrecut pe ei înșiși la capitolul creativitate. Domnica Mărgescu îți arată de unde te poți inspira pentru toamna lui 2020.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: KARMEN – Karmen, artist muzical, are un stil eclectic, care combină piese vestimentare girlie cu unele elegante sau spectaculoase, perfecte pentru scenă. Află care sunt acestea.

ELLE AGENDA – PORTRET AGENDĂ: RAYA AL SOULIMAN – Citește un interviu cu regizoarea Raya Al Souliman, care împreună cu partenerul ei este responsabilă pentru unele dintre cele mai interesante videoclipuri și campanii de fashion autohtone din ultima vreme.

ELLE AGENDA – Chiar dacă sălile de cinema și teatrele sunt în continuare închise, se găsesc destule căi prin care poți vedea filme pe ecran mare sau spectacole, păstrând toate regulile de siguranță. Așa că ți-am pregătit o listă cu evenimentele de neratat în luna septembrie.

ELLE ARTĂ – GUERRILLA GIRLS: ARTA DE A INDIGNA – Cu ocazia primei expoziții Guerrilla Girls în România, ce va avea loc în luna septembrie în cadrul Art Safari, Ioana Ulmeanu a stat de vorbă cu colectivul revoluționar de artiste anonime pentru a afla unde le-a adus revolta pe care o practică de mai bine de trei decenii, dar și încotro se îndreaptă acum.

ELLE FENOMEN – CANCEL CULTURE: SETEA DE DREPTATE ȘI LA CE FOLOSEȘTE EA ÎN LUPTA PENTRU SCHIMBARE – Auzim de cancel culture de fiecare dată când o persoană publică are o serie de păreri controversate, care nu doar lezează, ci chiar ajung să nege identitatea sau lupta pentru egalitate a unei comunități discriminate. Dar este acesta un fenomen real, în legătură cu care ar trebui să ne facem griji, sau un țap ispășitor pe care îl inventează cei atacați și criticați public?

ELLE PSIHO – FUGA DE IUBIRE SAU CÂND RATĂM ȘANSA FERICIRII ÎN DOI – Citește o conversație cu psihologul clinician și psihoterapeutul relațional Gáspár György despre ultimul său volum, Suflete de sticlă, și una dintre capcanele care ne afectează frecvent viețile amoroase: teama de iubire.

ELLExREGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: CHIRURGIA OBEZITĂȚII – Citește mărturiile emoționante a două femei care s-au luptat cu obezitatea și au decis să recurgă la operație.

ELLE DOSAR – DOCUMENTARUL CONTEAZĂ – Realizatorii a trei dintre documentarele românești lansate anul acesta la TIFF vorbesc despre căutările lor, ce îi face să urmărească un subiect atât de mult timp și cum reușesc să-și gestioneze așteptările, fricile și frustrările.

ELLE FASHION – ROMANIAN JEWELRY WEEK, SĂRBĂTOAREA BIJUTERIEI CA ARTĂ – Află mai multe despre prima ediție a Romanian Jewelry Week, care va avea loc între 22 și 27 septembrie la București, unde va aduce laolaltă 150 de creatori de bijuterie contemporană din România.

ELLE DESIGN – ROMANIAN DESIGN WEEK: VREMEA SCHIMBĂRII – Între 11 și 20 septembrie, la București, la Combinatul Fondului Plastic, dar și în alte locuri, poți vedea expozițiile, instalațiile și proiectele unei noi ediții Romanian Design Week, reprogramată și adaptată noilor norme de siguranță, și dedicată unei teme cum nu se poate mai relevantă azi: schimbarea.

COVERSTORY – ALINA EREMIA: BOLD & BEAUTIFUL – Cu milioane de fani în social media, Alina Eremia cântă despre viața ei personală, colaborează cu alți artiști și face show-uri în care muzica, dansul și moda merg mână în mână. Descoperă un star în plină ascensiune într-o conversație despre responsabilitatea ca influencer, muzică și pandemie.

ELLE FASHION – MISS MARPLE – Despre combinații de tricotaje, mătăsuri și stofe desprinse parcă dintr-un roman de Agatha Christie este vorba în pictorialul realizat în acest număr de Daria Georgescu.

ELLE FASHION – FALL ESSENTIALS – Într-o perioadă incertă pentru industria modei, în care designerii se redescoperă, se reinventează și caută soluții, îți propunem să cumperi local. Descoperă cele mai noi colecții românești într-un pictorial realizat de echipa de modă ELLE și completează-ți inteligent garderoba de sezon.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: ÎNGRIJIREA PĂRULUI DUPĂ VARĂ – Razele soarelui, căldura sau apa cu clor a piscinei sunt doar câțiva dintre factorii care duc la deteriorarea părului. De aceea, după vară, are nevoie de o îngrijire specială, care să îi redea sănătatea și vitalitatea. Află cum să faci acest lucru!

ELLE BEAUTY – BEAUTY SCHOOL: ÎNGRIJIREA TENULUI TOAMNA – După cum deja ai aflat, la finalul sezonului cald, părul tău are nevoie de un detox. Însă nu este singurul. Pielea, la rândul său, merită o îngrijire sporită. Află cum poți șterge urmele nocive ale verii pentru a te bucura de un ten sănătos.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ALINA CEUȘAN – În această lună, Alina Ceușan ne dezvăluie cum se menține în formă în timpul sarcinii, care este tratamentul corporal preferat, dar și ce produse folosește pentru a avea un păr sănătos.

ELLE DECO – DESIGN & CONFORT ÎNTR-O CASĂ DE FAMILIE – Descoperă un spațiu elegant, funcțional și decorat în tonuri aproape austere care reprezintă acasă pentru o tânără familie care a reușit să îmbine confortul cu designul contemporan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle