ELLE septembrie 2017

Descopera ELLE septembrie, un numar pentru care va propunem nu una, ci doua coperte total diferite intre ele: una in care modelul abordeaza o atitudine relaxata si una in care poarta o tinuta pe care iti doresti sa o ai acum. Preferata ta care e?

ELLE septembrie 2017

ELLE FASHION – OPERATIUNEA DULAPUL: ANCA TIRIBEJA – Model si fotograf, Anca Tiribeja are un stil minimalist, cu influente 90s. Body-urile si jeansii cu talie inalta sunt piesele de rezistenta ale garderobei ei.

ELLE AGENDA – RETRAGEREA IN MUNTI – Dezamagit de esecul traiului modern la oras, tanarul scriitor Paolo Cognetti s-a intors in locurile copilariei din Alpi si a devenit portavocea unei generatii care vrea altceva de la viata.

ELLE SPECIAL – CURAJ PE LINIA FRONTULUI – ELLE iti prezinta patru femei exceptionale, care au ales sa renunte la viata tihnita din tarile lor de origine, pentru a salva vieti in Irak.

ELLE CINEMA – IULIA RUGINA, SCHIMBARE DE GEN – Dupa succesul la public pe care l-a avut cu „Love Building' si „Alt Love Building', regizoarea Iulia Rugina a decis sa-si incerce publicul cu „Breaking News', un nou lungmetraj, de data aceasta o drama.

ELLE PSIHO – HIPNOZA, UN EXERCITIU DE TERAPIE DIRIJATA – Totul despre beneficiile si miturile care insotesc hipnoza, dar si despre puterea inconstientului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle