ELLE septembrie 2017

Descopera ELLE septembrie, un numar pentru care va propunem nu una, ci doua coperte total diferite intre ele: una in care modelul abordeaza o atitudine relaxata si una in care poarta o tinuta pe care iti doresti sa o ai acum. Preferata ta care e?

ELLE septembrie 2017

ELLE FASHION – OPERATIUNEA DULAPUL: ANCA TIRIBEJA – Model si fotograf, Anca Tiribeja are un stil minimalist, cu influente 90s. Body-urile si jeansii cu talie inalta sunt piesele de rezistenta ale garderobei ei.

ELLE AGENDA – RETRAGEREA IN MUNTI – Dezamagit de esecul traiului modern la oras, tanarul scriitor Paolo Cognetti s-a intors in locurile copilariei din Alpi si a devenit portavocea unei generatii care vrea altceva de la viata.

ELLE SPECIAL – CURAJ PE LINIA FRONTULUI – ELLE iti prezinta patru femei exceptionale, care au ales sa renunte la viata tihnita din tarile lor de origine, pentru a salva vieti in Irak.

ELLE CINEMA – IULIA RUGINA, SCHIMBARE DE GEN – Dupa succesul la public pe care l-a avut cu „Love Building' si „Alt Love Building', regizoarea Iulia Rugina a decis sa-si incerce publicul cu „Breaking News', un nou lungmetraj, de data aceasta o drama.

ELLE PSIHO – HIPNOZA, UN EXERCITIU DE TERAPIE DIRIJATA – Totul despre beneficiile si miturile care insotesc hipnoza, dar si despre puterea inconstientului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle