ELLE SEPTEMBRIE 2015

ELLE SEPTEMBRIE 2015

ELLE FASHION STYLE OPERATIUNEA DULAPUL: AURA CERCEL – Aura Cercel, designerul casei Eva Culture si proprietara showroom-ului Maison Haute din Los Angeles, are un stil extrem de feminin ce imprima tinutelor sale o eleganta fireasca si relaxata.

ELLE AGENDA FESTIVAL MAGIA CREATIEI – Cum va arata Bucurestiul in timpul Festivalului „George Enescu' si care sunt evenimentele adiacente pe care nu trebuie sa le ratezi.

ELLE AGENDA GUEST MARELE ZID – Documentarul „The Wall” va avea premiera in septembrie, prilej pentru Marius Chivu de a face o evocare a unui album pe care il considera unic si irepetabil.

ELLE INTERVIUJOANA GREVERS, AMBASADOR PENTRU ARTA ROMANEASCA – O copila emigreaza din Romania si revine, zeci de ani mai tarziu, sa puna bazele unei galerii ce promoveaza arta romaneasca: o traiectorie fascinanta, intr-un interviu exclusiv.

ELLE FENOMENBANII SI FETELE, CAZUL HOLLYWOOD – Pentru ca nu exista inca suficiente conversatii despre banii pe care ii castiga femeile, aici sau aiurea, Ioana Ulmeanu s-a decis sa investigheze ce se intampla la Hollywood si de ce actritele sunt platite mult mai putin decat actorii din aceeasi liga cu ele.

ELLE BEAUTYHAIR TRENDS – Toamna aduce tunsori abrupte, retezate, stiluri de coafuri bufante, o multitudine de bretoane si retexturari proaspete. Alice Bursuc, beauty editor ELLE Romania, a decis sa treaca la fapte si sa incerce un look nou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle