ELLE SEPTEMBRIE 2014

ELLE SEPTEMBRIE 2014

ELLE FASHION – STYLE SPY – Descopera stilul casual cool de zi cu zi cu care se fac remarcate patru tinere in peisajul urban al Bucurestiului.

ELLE STYLE – OPERATIUNEA DULAPUL – Antonia este o adevarata sporty girl, relaxata si foarte funny, lucru pe care il poate observa oricine si in stilul ei vestimentar. Tenisii cat mai funky si jachetele bomber sunt febletea ei.

ELLE AGENDA OPINIE – SA-TI IEI VIATA DE LA CAPAT – …sau sa schimbi din cand in cand cate ceva, doar cat sa o faci mai buna. Pentru asta militeaza Mihaela Radulescu la inceput de toamna.

ELLE ARTA – 5 DE URMARIT – Arta contemporana e facuta sa provoace, sa impinga limite si sa nasca intrebari. Asta fac si artistii pe care va invitam sa-i cunoasteti: Apparatus 22, Daniela Palimariu, Sillyconductor, Anca Benera si Arnold Estefan.

ELLE CUPLU – CINE FACE PRIMUL PAS: NOI SAU EI? – Toate relatiile incep cu un prim pas, dar eticheta nu ne incurajeaza sa fim noi cele care il fac. Mai este asta relevant in era Facebook-ului si al celui de-al patrulea val de feminism?

ELLE BEAUTY – MODELELE DE AUR ALE MOMENTULUI – Fete vin, fete trec, dar cateva dintre aceste frumuseti aparte se remarca net in industria modei si a frumusetii. Le vedem pe cele mai importante podiumuri si in campanii de anvergura: Cara Delevingne, Karlie Kloss, Saskia de Brauw si Sasha Luss.

ELLE TRAVEL – BALI, INSULA ZEILOR – Apusuri in fata carora impietresti, plaje de vis, campuri de orez terasate de un verde intens si un templu in aproape orice curte… Descopera locul in care toti oamenii par fericiti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle