ELLE OCTOMBRIE 2020

În noul număr al revistei ELLE, Irina Rimes, una dintre cele mai relevante vedete pop din România, vorbește despre munca titanică ce a stat în spatele succesului ei din ultimii ani.

ELLE OCTOMBRIE 2020

Pentru că, în această toamnă, multe dintre evenimentele culturale cu care eram obișnuiți vor reveni într-o formă sau alta, vei descoperi o serie de articole despre expozițiile pe care nu ai voie să le ratezi și un dosar dedicat sectorului cultural independent.

Nu am uitat, desigur, nici de modă, așa că te vom ține în continuare la curent cu trendurile momentului și designerii după care trebuie să te ghidezi în această toamnă atipică.

ELLE FASHION – FOCUS: COLOR BLOCKING – După aproape 10 ani, trend-ul color blocking revine! Asta înseamnă că poți asorta culori puternice între ele, atâta timp cât ținuta ta este armonioasă. Inspiră-te din câteva ținute de pe podium.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: AMI – Stilul vestimentar al lui Ami este la fel de cameleonic ca cel muzical, lucru de care te vei convinge odată ce vei vedea care sunt piesele ei de căpătâi.

ELLE FASHION – CE ÎȚI PROPUN DESIGNERII PENTRU ACEASTĂ TOAMNĂ ATIPICĂ? – Inspiră-te direct de la cei mai relevanți designeri și dă importanță detaliilor în această toamnă.

ELLE AGENDA – PORTRET: SHIRA HAAS – Fă cunoștință cu Shira Haas, starul din Unorthodox și interpreta unuia dintre cele mai puternice roluri feminine dintr-un serial recent.

ELLE AGENDA – 14 LUCRURI DE FĂCUT ÎN OCTOMBRIE – Pentru că cinematografele s-au redeschis încă de luna trecută, ți-am pregătit o listă de filme de care te poți bucura într-o sală de cinema, dar și multe alte evenimente de neratat.

ELLE FENOMEN – UNDE SUNT FEMEILE DIN INDUSTRIA DE GAMING? – În România și în lume, industria jocurilor video este în continuă ascensiune. Un moment cum nu se poate mai potrivit pentru a vorbi despre cine sunt cei care le creează și ce spun aceste jocuri despre societatea în care trăim.

ELLE ARTĂ – ARHIVE QUEER: DESPRE MEMORIE ȘI GĂSIREA UNUI LOC ÎN ISTORIE – Artistul polonez Karol Radziszewski s-a dedicat ani la rând unui proiect artistic deopotrivă personal și politic, prin care portretizează viețile persoanelor LGBT+ din trecut.

ELLE DOSAR – SOS CULTURA INDEPENDENTĂ – Cultura independentă a fost grav afectată de pandemie, dar cu toate acestea statul nu a venit cu nicio strategie de ajutorare. Am stat de vorbă cu 5 reprezentanți ai sectorului cultural independent despre cum au trecut peste această perioadă și cum văd viitorul.

ELLE MUZICA – MARIA MOT: ÎNGRIJITOAREA DE STELE – Citește un interviu cu o tânără din România care a ajuns să impresarieze starurile muzicii lirice internaționale.

ELLE PSIHO – EPATAREA ȘI MESAJUL REAL DIN SPATELE EI – Nu există societate ferită de epatare. Doar că, în funcție de nivelul economic, social, de istoria țării respective, epatarea prezintă nuanțe diferite. Dar în esență fenomenul ascunde aceleași suferințe emoționale mascate mai mult sau mai puțin abil.

ELLE X REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: VIAȚA DUPĂ COVID-19 – Află povestea Ceciliei, una dintre milioanele de vieți afectate direct de pandemia de coronavirus, pandemie care nu doar că a pus în pericol sănătatea atâtor oameni, ci a deturnat și economia și a schimbat modul în care ne raportăm unii la alții.

ELLE ARTĂ – DAYDREAMING – CU OCHII LARG DESCHIȘI – Expoziția Daydreaming, inaugurată în septembrie la Timișoara și care poate fi vizitată până la jumătatea lui octombrie la spațiul Faber, este o invitație la visare adresată celor care s-au confruntat în ultimele luni cu o realitate prea dură și care simt nevoia unei evadări.

ELLE COVERSTORY – IRINA RIMES SUPERSTAR – Descoperă un pictorial inedit cu Irina Rimes și un interviu cu una dintre cele relevante vedete ale pop-ului românesc.

ELLE FASHION – LIFE IN MONO – Pictorialul realizat de Daria Georgescu luna aceasta își trage inspirația dintr-un citat care aparține uneia dintre cele mai importante figuri ale fashion-ului mondial: Coco Chanel. „Femeile se gândesc la toate culorile, mai puțin la absența lor. Negrul le are pe toate. Albul, de asemenea. Frumusețea lor este absolută. Reprezintă armonia perfectă.”

ELLE BEAUTY – EXPRESS YOURSELF! – În această toamnă, Yves Saint Laurent Beauty te invită să descoperi universul femeii curajoase. Al unei femei libere, care nu se teme să încalce regulile și să sfideze standardele convenționale de frumusețe.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: PUTEREA RETINOLULUI – Deși este considerat un ingredient-minune, dacă nu este folosit în doza corectă sau dacă nu este aplicat corespunzător, retinolul poate accentua problemele cu care se confruntă tenul tău.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: SÂNZIANA NEGRU – Descoperă care este cel mai accesibil produs de îngrijire din trusa Sânzianei Negru, cum se menține în formă, dar și care este trucul de frumusețe la care apelează pentru a avea un ten perfect.

ELLE HEALTH – TREBUIE SĂ O SUNI PE VICTORIA! – Dacă ai trecut vreodată prin investigații oncologice sau o suspiciune de cancer, e greu de crezut că nu ai auzit aceste vorbe. Victoria Asanache este persoana care a introdus meseria de navigator de pacienți în România și este, pe scurt, cea care îi poate ghida astfel încât să aibă parte de cel mai bun tratament și, ca urmare, de cele mai mari șanse să trăiască.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle