ELLE MARTIE 2015

ELLE MARTIE 2015

ELLE FASHION FOCUS7/8, NOUA LUNGIME A FUSTEI – Exact in momentul in care erati convinse ca fustele mini au revenit in forta si ca orele petrecute in sala de sport, pentru a va tonifia musculatura picioarelor, nu au fost pierdute in van, designerii v-au pregatit o surpriza de proportii: fusta cu o lungime (aproape) imposibila.

ELLE FASHION STYLEOPERATIUNEA DULAPUL – ANA MORODAN – Luna aceasta te invitam sa arunci un ochi in garderoba Anei Morodan, blogger & muza urbana! Evident, garderoba Anei seamana leit cu stapana ei: amuzanta, electrica, eclectica si flamboaianta.

ELLE FASHION ANII’70 – INTRE NOSTALGIE, EVOLUTIE SI PARADOX – Toata lumea este, deja, la curent cu faptul ca anii ’70 au pus stapanire pe moda momentului. Maurice Munteanu se intreaba cat la suta din aceasta ecuatie reprezinta marketing, cat la suta creativitate si cat evolutie.

ELLE FASHION PARIUL #ELLE WHO’S NEXT – Cand am demarat proiectul #ELLEwhosnext, ne-am gandit in primul rand la o modalitate de a sustine o serie de tineri creativi in al caror talent avem incredere. Cateva luni mai tarziu, #ELLEwhosnext a devenit un adevarat pariu: designerii, fotografii si stilistii care au participat pana acum la proiect sunt cei care vor schimba, speram, fata modei romanesti!

ELLE INTERVIU FILOSOFIA PENTRU VIATA, ALAIN DE BOTTON – Este unul dintre cei mai populari eseisti din lume, care face din filosofie ghiduri de self-help. ELLE a stat de vorba cu Alain de Botton despre ceea ce conteaza in viata, despre fericire, familie si cautarea echilibrului.

ELLE BEAUTYCUM PORTI MACHIAJELE SEZONULUI – Tendintele sezonului cald ne fura ochii, insa trebuie sa recunoastem ca nu sunt exact genul de machiaje cu care suntem obisnuite. Invata de la experti cum sa ai un look fresh, actual!

ELLE TRAVEL – O VACANTA TERAPEUTICA – Maldive este cel mai bun antidot la viata intensa si stresanta pe care o ducem. O saptamana in acest paradis te va incarca pentru tot restul anului – iti vei aminti de ea tot restul vietii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle