ELLE MARTIE 2014

ELLE MARTIE 2014

ELLE FASHION – ALFABETUL MODEI – Noul sezon este plin de surprize. Designerii ne-au socat, ne-au bucurat si ne-au introdus in universul populat de noi idei.

ELLE FASHION TENDINTE  – CAPRICIILE SEZONULUI DE PRIMAVARA-VARA  – Designerii ne propun sa purtam blanuri chiar si in luna mai, asa ca Maurice Munteanu incearca sa separe bobul de neghina, adica sa faca ordine in tendinte. Ca sa nu ne speriem prea tare de noul sezon!

ELLE LITERATURA – CARTEA DE CAPATAI – I-am intrebat pe cativa dintre oamenii pe care ii admiram care sunt cartile lor de suflet, cele care i-au schimbat si i-au emotionat, sau le-au schimbat vietile. Iata ce ne-au raspuns.

ELLE PORTRET – FARAME DIN VIATA ZERUYEI– Scriitoarea Zeruya Shalev are foarte multi fani in Romania. ELLE a profitat de vizita sa la Bucuresti pentru o conversatie despre personajele ei, despre familie si dramele din interiorul acesteia, despre intimitate si fericire.

ELLE PORTRET – DESPRE LUXUL RELAXAT – Designerul de interior Anda Roman crede in gasirea frumusetii in imperfectiune  si autenticitate, in slow living, in consumerismul asumat si responsabil si in luxul retinut si relaxat.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle