ELLE MAN NOIEMBRIE 2017

In noiembrie, ELLE se vinde cu un supliment pentru barbatii din viata noastra, un ghid plin de informatii si sugestii pentru barbatii care vor si pot sa fie sexy, stylish, spirited.

ELLE MAN NOIEMBRIE 2017

ELLE MAN FASHION – TENDINTELE MASCULINE INTRE MIT SI REALITATE – Daca te intrebi care-i treaba cu rochiile sau tocurile prezente in colectiile masculine, cine poarta blana si cum, ce barbati imbraca pantaloni din latex, Maurice Munteanu are toate raspunsurile.

ELLE MAN FASHION – IT BOYS SI MODA IN 2017: MIC DICTIONAR AL HAINELOR, ACCESORIILOR SI BARBATILOR MOMENTULUI – Daca moda masculina a ultimilor ani te-a cufundat intr-o nebuloasa din care nu mai gasesti iesirea, atunci ai nevoie de un ghid astfel incat sa stii ce, cine, cum si de ce conteaza in peisajul stilistic al sezonului.

ELLE MAN AGENDA – CALENDARUL LUNII – Orice plan ai avea pentru noiembrie, nu uita sa-ti faci loc in calendar si pentru cele mai cool evenimente ale lunii. Fie ca vorbim despre sport, arta sau filme, iata sugestiile noastre!

ELLE MAN PORTRET – TAKE ME TO MARS, MR. MUSK! – Navete spatiale, masini electrice, oras pe Marte, tren supersonic, baterii solare, inteligenta artificiala. Unele pot parea scenarii desprinse din filme SF, insa exista un om care si-a propus ca toate sa devina realitate: Elon Musk.

ELLE MAN INTERVIU – WILD AT HEART – Florin Pieric Jr. a devenit, din rebelul teatrului romanesc de acum cativa ani, o voce articulata si singulara pe scena dramatica si in cinema-ul autohton. Am stat de vorba cu el despre deciziile din cariera sa care l-au adus pe drumul „cel bun'.

ELLE MAN ARTA – ALEXANDRU ANTIK: DESPRE EROTISM, DUCHAMP SI ARTA CONTEMPORANA – Alexandru Antik, unul dintre artistii prezenti la bienala Art Encounters de la Timisoara, si-a facut un nume pe scena artei contemporane autohtone prin lucrari indraznete intr-o multime de medii.

ELLE MAN FASHION – NEO BRIT – Tommy Hilfiger s-a inspirat din moda britanica pentru ultima sa colectie prezentata la Londra. Poarta si tu carouri cat cuprinde!

ELLE MAN GROOMING – CUM SA-TI STILIZEZI BARBA IN SEZONUL RECE – Iti sugeram cateva modele de barba cu care te vei remarca drept stylish, dar si extrem de masculin anul acesta, tinand cont de desimea barbii si textura firului de par.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle