ELLE MAI 2014

ELLE MAI 2014 este disponibil impreuna cu suplimentul ELLE KIDS!

ELLE MAI 2014

ELLE OPINIEEL… SEX, EA… AMOR – Luna aceasta, Mihaela Radulescu face o pledoarie pentru naturalete, bun gust si (eventual) sentimente, atunci cand vine vorba de sex, si va propune o autoanaliza inteleapta si binevenita la orice varsta.

ELLE FASHION EXCLUSIVVIKTOR & ROLF SAU UNDE-S DOI, PUTEREA CRESTE! – Dupa un interviu fata in fata cu cei doi designeri, Domnica Margescu a aflat totul despre intrarea lor furtunoasa in lumea modei, dar si despre planurile lor de viitor.

ELLE FENOMENMAREA EVADARE – Generatia celor care au chiulit la orele de sport in scoala redescopera miscarea. Si o fac la modul profesionist – sau mai degraba fanatic. Din oameni sedentari, sute de romani se inscriu la maratoane, triatloane si Iron Man. Si culmea, le si duc pana la capat.

ELLE SOCIALIN CAUTAREA TIMPULUI TRECUT – Intr-un prezent incert, trecutul apare ca o variabila influenta, dar vaga. E un motiv suficient de puternic pentru a incerca sa-l cunoastem mai bine.

ELLE FENOMEN HIP-HOP ROMANESC – De la sound la atitudine, de la poezie la gest, totul in cultura pop de astazi are insemnele hip-hop-ului. Reporterul ELLE, Alina Baisan, a investigat cum s-a dezvoltat in Romania acest fenomen.

ELLE FASHIONCIRCUL MODEI – Bloggeri, colanti cu paiate, fashion wannabes, multi impostori, si mai multi colanti cu paiete – asa arata o zi obisnuita in fata cortului din Jardin des Tuileries, in timpul Saptamanii de Moda de la Paris. Maurice Munteanu se intreaba care este directia catre care se indreapta acest fashion crowd, aflat intr-o deriva evidenta.

ELLE BEAUTYMAKE-UP SERVICE – Ne bagam nasul printre pensulele de machiaj ale celor mai ocupati make-up artisti si investigam ce tendinte adora profesionistii si care sunt tusele de machiaj ale momentului prin ochii lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle