ELLE MAI 2013

ELLE MAI 2013

INTERVIU – TALENTATUL DOMN CANTOR – Dupa premii internationale, succes, faima, Mircea Cantor are pentru prima data o experienta solo in Romania. Si a avut multe de spus despre ea reporterului ELLE, Ioana Ulmeanu.

 

REPORTAJ –VREI SA ADOPTI? SI POTI? – Adoptia este, pentru romani, ultima solutie atunci cand vor sa devina parinti. Dar, ca toate celelalte cai, nici aceasta nu este simpla sau scurta, dupa cum a descoperit reporterul ELLE, Ioana Ulmeanu.

 

INTERVIU – SEMNEAZA INGERUL EMIL BRUMARU – Cand ai in fata un poet erotic in varsta de 75 de ani, nu ai voie sa nu il intrebi cate un pic despre femei, dragoste, scris si singuratate. Mai ales cand acesta crede si in existenta ingerilor.

 

GHID – ADRESELE SECRETE ALE BUCURESTIULUI – Afla care sunt locurile hot din oras – ateliere de designer si adrese de lifestyle (librarii, galerii, cafenele). Iti propunem un tur al Bucurestiului, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum.

 

STYLE – OPERATIUNEA DULAPUL – MIROSLAVA DUMA – Tanara rusoaica, muza a designerilor si a fotografilor de street-style, are un stil experimental. In fiecare sezon testeaza, se joaca si traduce noile trend-uri intr-o viziune cate se poate de personala.

 

BEAUTY – DECOLTEU PROVOCATOR – Din fericire, traim intr-un deceniu in care marimea nu conteaza, daca vorbim despre sani, dar sunt alti factori care contribuie la un decolteu provocator, precum fermitatea, tonusul sau finetea pielii.

 

TRAVEL – SECRETE DIN LONDRA – Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace… crezi ca ai vazut tot ce era de vazut in Londra? Vei cunoaste orasul cu adevarat doar atunci cand il vei experimenta ca un localnic. ELLE iti propune un itinerariu prin cele mai sofisticate cartiere din capitala regatului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle