ELLE IUNIE 2019

Descoperă numărul de iunie al revistei ELLE, un număr special dedicat spiritului estival: vei afla ce trebuie să-ți pui în valiza de vacanță, care sunt cele mai hot costume de baie și care este rutina de frumusețe recomandată atunci când mergi la plajă. În plus, vei putea citi interviuri în exclusivitate cu Céline Dion și Elizabeth Gilbert.

ELLE IUNIE 2019

ELLE FASHION – FONDANTE PASTELATE – Pastelurile acestui sezon sunt și mai dulci dacă le asortezi între ele!

ELLE FASHION – CE PUI ÎN VALIZA TA DE VARĂ? – Cu cât îți faci mai repede valiza pentru „vacanța mare”, cu atât ai mai mult timp să selectezi cele mai potrivite piese. Editorii de modă ELLE ți-au făcut o selecție cu cele mai cool și cele mai practice dintre ele!

ELLE AGENDA – MELANIE ISVERDING ȘI ÎNȚELESURILE ASCUNSE ÎN BIJUTERII – Prezentă la București, cu ocazia Târgului international de bijuterie Autor, Melanie Isverding a expus o parte din creațiile ei la galeria Halucinarium!

ELLE AGENDA – 11 LUCRURI DE VĂZUT LUNA ACEASTA – Pentru luna iunie, ți-am pregătit o listă de filme, spectacole de teatru, concerte și expoziții, pe care nu ai voie să le ratezi.

ELLE INTERVIU – ELIZABETH GILBERT: FĂRĂ UMOR SUNTEM PIERDUȚI! – Celebra scriitoare americană Elizabeth Gilbert, autoarea best-seller-ului „Mănâncă, roagă-te, iubește”, se întoarce la ficțiune cu „Orașul fetelor”, prilej cu care ne-a acordat un interviu despre noul ei roman, dar și despre iubire, vanitate și feminism.

ELLE FILM – PARKING – ELLE a stat de vorbă cu regizorul Tudor Giurgiu și scriitorul Marin Mălaicu-Hondrari, duo-ul creativ care a stat la baza filmului „Parking”.

ELLE FENOMEN – DE CE DĂM CLICK COMPULSIV PE HOROSCOP – Horoscopul e mai citit decât știrile, iar la nivel global, astrologia e un business uriaș, dar și un criteriu după care unii oameni își modelează destinul. Totuși, de ce dăm click compulsiv pe horoscop?!

ELLE INTERVIU – NADIA MURAD, UN PORTRET AL PUTERII – Pe vremea când era imposibil să simți că ai putere, Nadia Murad, deținătoarea premiului Nobel pentru pace, a găsit o cale pentru a ține piept teribilei adversități cu care se confrunta, prin curaj și compasiune.

ELLE SOCIAL – FEMEI CARE SCHIMBĂ LUMEA – Luptă cu autoritățile pentru drepturile cetățenilor, iar atunci când acestea se dovedesc neputincioase, fac treaba în locul lor. Șase femei din România ne arată cum e în puterea (și datoria) fiecăruia dintre noi să schimbăm, măcar cu puțin, lumea în care trăim.

ELLE BEAUTY – EPRUBETA PE JUMĂTATE PLINĂ – PRP-ul, o procedură cu aplicații numeroase în medicină și estetică, poartă porecla de terapia vampir, nejustificată științific. Pentru că singurul sânge care are efect de reîntinerire este cel propriu.

ELLE HEALTH – CICATRICILE CARE NU SE VĂD – Când vine vorba de suferința psihică, a noastră sau a altora, de cele mai multe ori o ignorăm, pentru că vine la pachet cu etichete. Paradoxul e că fragilizarea planului mintal poate surveni cu mult înainte de primul rid.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle