ELLE IUNIE 2018

Descoperă numărul de iunie al revistei ELLE, în care celebrăm diversitatea și comunitatea LGBT+, într-un moment în care viețile, iubirile și drepturile membrilor ei sunt puse iar sub semnul întrebării.

ELLE IUNIE 2018

ELLE AGENDA – FESTIVALURILE VERII – Descoperă lista cu cele mai cool evenimente ale verii, pe care nu trebuie să le ratezi: TIFF, Revolution Festival, Jazz in the Park, Neversea, Electric Castle, Untold și Summer Well.

ELLE CONFESIUNE – „…PĂI ȘI DE CE NU V-AȚI PUPAT?' – Din afară este greu să-ți imaginezi cum poate arăta un moment de viață cât se poate de banal pentru o persoană ce face parte dintr-o comunitate discriminată. Un astfel de moment devine pretextul perfect pentru a înțelege și o altă perspectivă decât cea majoritară.

ELLE INTERVIU – ZULEIHA A DESCHIS OCHII, DESCHIDE-I ȘI TU! – ELLE a stat de vorbă cu scriitoarea rusă de origine tătară Guzel Iahina despre romanul ei de debut, „Zuleiha deschide ochii', apărut luna trecută la editura Humanitas Fiction, și a aflat cu surprindere că autoarea unui roman care vorbește despre emanciparea unei femei nu este deloc feministă.

ELLE FASHION – REGINA NOPȚII: FRANCESCA RUFFINI, FOR RESTLESS SLEEPERS – Francesca Ruffini a creat un brand care îți arată că poți fi stylish fără să ieși din pijamale și a reintrodus în modă o idee veche, dar mereu la fel de valabilă: aceea că puține lucruri sunt mai importante decât confortul, atunci când vrei să te exprimi.

ELLE FASHION – AWAY TO MARS: ATIPIC. ATEMPORAL. ANTIGRAVITAȚIONAL – AWAY TO MARS sunt un altfel de brand de fashion, complet atipic și inovator. Este o comunitate de oameni pasionați, care vor să se exprime liber și artistic, iar acum au și o platformă pe care să o facă.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: CROAZIERE – Când îți vine dorul de ducă și evadezi de acasă, chiar și pentru un weekend, ia cu tine câteva produse-cheie, care să te asiste în escapade, pentru un look cât mai estival.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SCHOOL: READY FOR SUMMER – Ești pregătită de vacanță? Ne referim la zile leneșe la soare, în care te simți superbă, mâncând sănătos și dormind cât ai nevoie. ELLE are recomandări în această direcție.

ELLE HEALTH – CUPLUL INFERTIL – Tot mai multe cupluri nu reușesc să aibă un copil din cauze sociale, nu doar medicale, cum ar fi realizarea unei cariere sau stresul financiar. ELLE a stat de vorbă cu specialiștii în domeniu, pentru a clarifica atât cauzele, cât și soluțiile și metodele prin care se poate manipula sau evita infertilitatea.

ELLE TRAVEL – SANTÉ, BORDEAUX – Vinuri legendare, gastronomie cu renume mondial, o așezare medievală care reprezintă astăzi cea mai mare întindere urbană listată în patrimonial UNESCO, arhitectură neoclasică și zone pietonale absolut fermecătoare – acesta este orașul Bordeaux!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle