ELLE IUNIE 2013

ELLE IUNIE 2013

INTERVIU – CRONICARUL ZILELOR NOASTRE – Este intruchiparea intelectualului francez complet: traieste la Paris intr-un apartament ticsit de carti, are o iubita frumoasa si tanara, calatoreste in lumea intreaga. ELLE a sta de vorba cu Pascal Bruckner despre ultima sa carte, despre viata privata si despre lumea de azi, cu bune si rele. 

CONFESIUNI – CATEODATA AM NEVOIE DE O SCHIMBARE  – Fie ca e vorba de cariera sau viata personala, cu totii avem nevoie sa apasam butonul refresh din cand in cand. Alina Baisan a facut-o si va poate spune ca nu e nevoie sa mergi pana la capatul lumii pentru a simti schimbarea.

 DEBATE – PUNKS NOT DEAD – De la The Clash la Roberto Cavalli exista o cale lunga! Si, cu toate acestea, epoca punk-ului nu a apus chiar de tot! Notiunea de punk s-a transformat in mod considerabil. Cel putin din punct de vedere al fenomenului fashion.

BEAUTY– ALIATII SILUETEI – Ca in fiecare vara, de-abia asteptam vacanta. Iti prezentam cateva repere de urmarit, formule corporale eficiente si trei tratamente-cheie care ne pot ajuta sa intram in forma mai repede!

TRAVEL – ANTIBES + JUAN-LES-PINS = LOVE – Calca pe urmele celebritatilor, plimba-te pe stradute pline de istorie, fa o cura de arta, savureaza bunatatile provensale si, desigur, bucura-te de tot ce iti ofera Riviera franceza in cel mai spectaculos punct al ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle