ELLE IULIE 2021

Pentru luna iulie ți-am pregătit numărul perfect de citit pe plajă. Găsești în el o selecție a celor mai cool brand-uri europene care fac costume de baie șic & sustenabile, ținute inspirate pentru plimbările tale estivale, interviuri cu personaje remarcabile din teatru și film, horoscopul pentru a doua jumătate a anului, dar și răspunsul la o întrebare care ne macină acum: care-i treaba cu persoanele nonbinare?

ELLE IULIE 2021

Descoperă în ELLE de iulie un reportaj de la Romanian Creative Week, evenimentul care a reunit la Iași modă autohtonă, alături de celelalte industrii creative; interviuri cu actrița Ofelia Popii și cu regizoarea Andreea Cristina Borțun, și lasă-te inspirată de selecțiile editorilor de modă și frumusețe pentru cumpărăturile tale de sezon.

ELLE FASHION – FOCUS: BLUE versus JEANS! Bleul a dominat colecțiile de vară ale designerilor, în tot felul de texturi, croieli și tonuri. Află de la Domnica Mărgescu cum să porți cu stil culoarea-vedetă a verii.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: MARIA TUDOR. Persoana din culisele turneului Tudor Tennis Trophy și co-fondatoarea Asociației Române de Artă are un stil clasic, din care nu lipsesc elementele sporty. Află de la ea cum poți să integrezi cu succes piesele casual într-o garderobă sofisticată.

ELLE SHOPPING – Vara s-a instalat confortabil și ne îmbie cu nopți răcoroase petrecute dansând și zile caniculare în care nu vrem să facem rabat de la glam. Află de la Maurice Munteanu care sunt piesele la care să apelezi cu încredere pentru astfel de ocazii.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Regizoarea Andreea Cristina Borțun își vede vara aceasta scurtmetrajul When Night Meets Dawn proiectat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes, în cadrul secțiunii Quinzaine des Réalisateurs. Fă cunoștință cu una dintre cele mai promițătoare tinere voci ale cinema-ului românesc.

ELLE AGENDA – Vara aceasta evenimentele culturale s-au reîntors, mai bogate, mai variate, mai pe toate gusturile ca oricând. Fă-ți programul lunii iulie consultând recomandările noastre.

ELLE FASHION – ROMANIAN CREATIVE WEEK. O piedică în calea uitării. – Maurice Munteanu rememorează într-o serie de momente inedite, prezentări de modă inspirate și întâlniri fericite cele câteva zile în care industriile creative din România s-au reunit la Iași.

ELLE FASHION – SPLASH TIME! Află care sunt cele 7 brand-uri tinere europene care fac cele mai sexy, stylish și sustenabile costume de baie; înainte de a face shopping pentru următoarea escapadă la mare.

ELLE DOSAR: ÎMPREUNĂ PENTRU PĂMÂNT. Celebrități transformate în activiști de mediu și profesioniști care încearcă să salveze planeta: află ce speranțe au pentru un viitor comun mai bun, dar și ce îi îngrozește.

ELLE FENOMEN: CARE-I TREABA CU PERSOANELE NONBINARE? Nici bărbați, nici femei, mai degrabă între sau dincolo de aceste concepte. Așa se definesc persoanele nonbinare cărora România se încăpățânează să le facă mereu viețile mai grele.

ELLE INTERVIU: OFELIA POPII – După ce și-a adjudecat premiile și laurii industriilor de teatru și film, actrița de pe scena Naționalului din Sibiu a rămas mai ancorată în realitate și mai dornică de evoluție decât cei mai mulți dintre noi.

ELLE FILM: LOVE TIFF – ce să vezi și ce să nu ratezi vara aceasta, la ediția aniversară a Festivalului de Film Transilvania.

ELLE COVER STORY: MADEMOISELLE. – O pledoarie pentru piesele clasice with a twist, care nu vor părăsi niciodată scena modei și garderobele noastre, inspirată de colecția Chanel primăvară/vară 2021.

ELLE BEAUTY – WELLNESS, DE LA O PRACTICĂ INDIVIDUALĂ LA O TENDINȚĂ GLOBALĂ. – În ce se traduce, de fapt, goana noastră după a trăi mai bine?

ELLE HEALTH – UNDER YOUR SKIN. DESPRE MELANOM ȘI PREVENȚIE. – Sperăm că citești acest text relaxându-te pe plajă, dar ghemuită confortabil sub umbrelă și acoperită de cremă cu factor ridicat de protecție solară.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard creatoarea de conținut Carmen Grebenișan, care sunt secretele ei de frumusețe și care sunt produsele la care, pur și simplu, nu poate renunța?

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: SKINIMALISM – Noul trend în materie de frumusețe ne spune că, vara aceasta, mai puțin înseamnă, cu siguranță, mai mult. Ce aduce nou în rutina ta de îngrijire și pentru pielea ta această tendință?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle