ELLE a incercat

Acum vreo doua luni am sustinut in cadrul unei companii un curs despre imagine si stil personal. Am vorbit vreo doua ore in fata unei asistente numai ochi si urechi, dornice sa afle cum poti sa devii stilata, sa fii la moda si sa ai o imagine de invidiat.

ELLE a incercat

Vestea buna este ca toate aceste lucruri se pot realiza, vestea proasta e ca nu exista un set de reguli care, odata aplicate, sa-ti rezolve aceasta problema. Ca o concluzie – si rezumand aceste doua ore la doua propozitii –, cred ca principala calitate pe care trebuie sa o dobandesti (daca ea nu exista deja) este curiozitatea, dorinta de a incerca pe pielea ta si pe silueta ta diverse variante stilistice, de forma, de culoare etc. Incercarile in fata oglinzii sunt cele care iti vor da toate raspunsurile de care ai nevoie atunci cand doresti sa-ti conturezi un stil personal. „A incerca si „a experimenta sunt doua verbe care rimeaza perfect cu a-ti gasi stilul.

Cred ca, subliminal, acesta este si motivul pentru care, fix in urma acestor cursuri, mi-a venit ideea unei rubrici noi de moda in revista, si anume „ELLE a incercat. O rubrica pe care o cunosti deja din sectiunea de Beauty si care aduna articole extrem de citite si apreciate de cititoare.

Sper ca aceasta noua rubrica te va indemna sa spargi niste tabu-uri cu care, poate, ai trait o viata intreaga, te va face sa incerci niste combinatii (de culori, lungimi, proportii, stiluri) despre care, pana acum, ai avut convingerea ca nu ti se potrivesc.

Cu totii avem niste idei fixe, mai ales in privinta modei, unde decizia „imi place sau „nu-mi place poate fi luata fie si pentru ca ti s-a schimbat putin starea de spirit.

Personal, ma uit la editorialul pe care Maurice Munteanu il semneaza in acest numar, „La Comédie de la Mode, si realizez ca niciodata, dar absolut niciodata, nu as putea sa ma imbrac cu tinutele pe care le propune el – si asta nu pentru ca nu-mi plac, ci doar pentru ca „eu nu ma vad asa. Dar poate ma vei vedea asa, in urmatorul „ELLE a incercat. Daca tot sustin aceasta idee a experimentarii, ar trebui ca eu sa fiu primul exemplu (sau primul cobai), nu?

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle