ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Lorelei Bratu

Lorelei Bratu, influencer, are un stil actual cu influențe cool, minimaliste, din zona anilor '90.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Lorelei Bratu

Lorelei Bratu este una dintre cele mai plăcute prezențe între fashionistele locale, mereu cu un zâmbet larg pe buze, mereu binedispusă și mereu atentă să îi facă pe cei din jurul ei să se simtă bine. Toate acestea nu au, la prima vedere, legătură cu stilul ei, însă dacă o vei cunoaște îți vei da seama că personalitatea sa este conținută și reflectată și de stilul ei, pe care ea însăși îl definește astfel: „Cool, but make it sexy and bold!”.

„Nu alerg după trend-uri, sunt foarte atentă ca materialele să fie unele de calitate și cred în conceptul de sustenabilitate. Îmi place să port hainele de mai multe ori. E atât de passé să porți o rochie o singură dată. Ador mătasea și cașmirul, mă intrigă dramatismul și bijuteriile voluminoase. Mă plictisesc convenționalul și previzibilul și caut tot timpul să am un element surpriză în ținutele mele. Altfel spus, îmi place să mă joc. Treaba asta cu moda nu e așa complicată precum pare. E despre ce simți, cine vrei să fii, ce iubești. E o construcție. Un film. De la tocuri la parfum. Spui o poveste.”, mai adaugă Lorelei.

Influencerul spune: „nu cred în schimbările făcute peste noapte în nici o direcție a vieții mele, iar garderoba e ceva ce construiești în timp. Ce am făcut diferit, să zicem, în ultimii doi ani a fost că am simțit tot mai mult nevoia de detox, curățenie și renunțare la multe piese pe care le aveam în dulap, dar care nu îmi mai trezeau vreo emoție. Și spre surprinderea mea am făcut asta cu o mare lejeritate”.

A avea stil înseamnă pentru Lorelei să știi cine ești, să ai încredere în tine, să-ți cunoști și iubești corpul. „Să nu simți nevoia să demonstrezi nimic nimănui. Hainele vorbesc despre cine ești tu într-un anumit moment al vieții, ar trebui să fie egale cu tine. Și acesta e un act de mare curaj. Și mai cred că atunci când ai stil te simți confortabil și liberă în hainele pe care le porți. Nu e nimic mai un-sexy decât o rochie superbă care te strânge sau o pereche de pantofi ca niște bijuterii, dar cu care abia poți merge. Stilul e despre a fi, nu despre a părea.”, îmi mărturisește Lorelei.

Citește continuarea în ELLE FEABRUARIE 2023!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle