ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Caro Daur

Caro Daur, bloggerița de modă din Germania cu o bază uriașă de fani (peste 1.4 milioane de followers pe Instagram), mărturisește că îi place partea nostimă a modei și că în ziua de azi nu mai este obligatoriu să ai un stil extrem de bine definit.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Caro Daur

„Toată lumea mă întreabă cum îmi definesc stilul. Iar mie mi se pare cea mai dificilă întrebare, pentru că simt că stilul meu este într-o continuă schimbare și, sinceră să fiu, cred că încă evoluez la acest capitol. De fapt, ceea ce îmi place cel mai mult la modă este faptul că într-o zi te poți îmbrăca simplu și minimalist, iar în altă zi sporty. Este un mix&match continuu și asta mă amuză!, îmi spune Caro Daur, pe care am întâlnit-o la Milano în timpul Săptămânii Modei.

Am reușit să mă strecor (împreună cu maestrul Dan Beleiu) în programul ei super-încărcat cu fitting-uri sau show-uri din oră în oră. Iar ca să ajungi dintr-un loc în altul în Milano, în plin Fashion Week, îți ia mai mult de o oră! În fine, am reușit să îi răpim două ore lui Caro, timp în care i-am „răscolit camera de la hotelul Gallia. Chiar m-a mirat calmul ei, deoarece am remarcat din prima că este perfect ordonată și riguroasă, trăsături pe care le considerăm prin tradiție tipic nemțești.

„Poate sună banal, dar piesa mea de rezistență este o pereche de jeanși de la CLOSED. Este, cred, cea mai folositoare piesă din garderoba mea, deoarece o port în foarte multe situații: dacă am o zi în care merg mult pe jos – cu teniși și tricotaje, iar dacă am o întâlnire importantă, o asortez cu un blazer și cu o pereche de pantofi cu talpă plată, îmi mai spune Caro. „Iar referitor la ținutele mele pentru seară, în momentul de față am făcut o obsesie pentru body-ul cu cristale de la Alessandra Rich.

Citește mai departe în ELLE APRILIE 2018!

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle