ELLE EXCLUSIV : Les Belles Dames Sans Regrets

Delia Budeanu si Silvia Ghiata nu mai au nevoie, din punctul nostru de vedere, de nici un fel de prezentare! Am crescut cu vocile lor, am fost fascinati de frumusetea lor. Tot ele ne-au invatat ce inseamna repere media si cum ar trebui sa arate, de fapt, adevaratele staruri de televiziune.

ELLE EXCLUSIV : Les Belles Dames Sans Regrets

Protagonistele acestui shooting special, dedicat temei centrale a acestui numar ELLE – maturitatea –, sunt adevarate repere & modele. Delia Budeanu si Silvia Ghiata, doua femei splendide, pentru care varsta nu reprezinta nici un fel de obstacol, si-au intrat in roluri instantaneu. Iar faptul ca sedinta foto a durat mai putin decat orice alta sedinta foto cu un manechin profesionist, ne-a facut sa exclamam, la unison, chapeau!

Extrem de frumoase, si totusi diferite, Delia si Silvia transmit gratie, forta, eleganta. Nu le-a fost teama sa experimenteze, sa probeze tot felul de tinute sau sa pozeze intr-o maniera cu care nu erau neaparat familiare. Toti am fost cuceriti de vitalitatea si spiritul lor, atat de tanar!

Ideea shooting-ului a fost destul de precisa – aceea de a le contura personalitatile si de a le pune in valoare stilul. Delia, o prezenta glamour, cu o statura imperiala si tuse dramatice, si Silvia – teribil de frumoasa, cu un aer usor glacial, specific Nordului dar, in esenta, extrem de calda.

Nu stim ce simtiti voi in acest moment, vazand imaginile, dar experienta alaturi de ele, pret de cateva ore, a fost pentru noi revelatoare. Dincolo de imaginile din copilaria noastra petrecuta in comunism si de amintirile cu ele din acea perioada, am descoperit doua femei care merita cu adevarat statutul de star.

  • Rochie din stofa de lana, Valentino; colier din matase si cristale, Brunello Cucinelli.

Fotografii: Gabi Hirit.
Realizatori: Domnica Margescu, Maurice Munteanu.
Text: Maurice Munteanu.
Machiaj: Alexandru Abagiu/Make-up artist oficial LOréal Paris.
Coafura: Sorin Stratulat/ Ambasador LOréal Professionnel.
Asistent styling: Antonia Oprea.

Citeste continuarea in ELLE NOIEMBRIE 2014!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle