ELLE EXCLUSIV: Go, INNA!

Nu este prima oară când Inna apare pe coperta ELLE, nici când ne oferă un interviu sau o ședință foto, însă ceea ce reprezintă o premieră este faptul că ea a fost invitată specială la show-ul Tommy Hilfiger de la Milano Fashion Week (despre care te invit să citești la pagina 56). Dar mai multe află chiar de la ea!

ELLE EXCLUSIV: Go, INNA!
  • Bluză din lurex, pantaloni scurți din mătase, bentiță din bumbac, toate Hilfiger Collection, și botine din piele, TommyxGigi.

Fotografii: Dan Beleiu.
Realizatori: Roxana Voloșeniuc și Domnica Mărgescu.

Produsele TommyxGigi vor fi disponibile în magazinele selecȚionate Tommy Hilfiger.

Machiaj: Make-up and Beauty Studio.
Coafură: Adonis Enache/Endorphin Lab.

Între Istanbul și Mexic, între show-uri, concerte și nenumărate evenimente, Inna a stat de vorbă cu ELLE despre experiența nouă și unică pe care a trăit-o anul acesta la Milano, printre altele. Probabil că ai citit deja pe site-ul nostru – și dacă nu ai făcut-o, e musai să o faci – despre interviul exclusiv pe care l-a realizat chiar cu Tommy Hilfiger face-to-face, în culisele show-ului său de la Milano Fashion Week, unde s-a bucurat și de un loc front row – și cred că toată lumea știe ce înseamnă pentru o fashionistă acest lucru.

„A fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut, îmi mărturisește ea. „A fost primul meu show la un Fashion Week. Când am aflat că voi face o ședință foto la Milano pentru revista ELLE cu ținute de la Tommy Hilfiger și că echipa lor și-a dorit să port piese de la ei, nu am putut decât să mă bucur. Iar când Domnica mi-a spus că urmează să merg și la show, ca invitat special, am fost și mai fericită. Ceea ce mi-a depășit orice așteptare a fost să merg în backstage și să îi iau personal interviu lui Tommy. Am fost atât de emoționată! Mai ales că eu sunt obișnuită să dau interviuri, nu să fiu eu cea care intervievează. E o persoană caldă, prietenoasă, a fost o plăcere să îl cunosc!.

Inna poartă ținute Tommy Hilfiger în întreg editorialul de modă pe care îl vezi în paginile alăturate. Are o relație aparte cu brand-ul despre care spune că e „cool, creativ, în care mă simt bine și cred că acest lucru se vede și din fotografii. În plus, chiar maestrul Hilfiger are o conexiune specială cu muzica, iar Inna îmi povestește mai multe despre ce a aflat chiar de la el: „Mi-a spus că este inspirat de mai mulți artiști din industria muzicală globală, de la Cardi B la Pharrell, și cred că muzica în general inspiră oameni din toate domeniile. Nu există om să nu asculte muzică în fiecare zi, chiar și fără să vrea: când face sport, poate chiar și când se plimbă, când lucrează, când călătorește, când creează.

Interviu de Ștefana Macovei

Citește continuarea în ELLE APRILIE 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle