ELLE DECEMBRIE 2015

ELLE DECEMBRIE 2015

ELLE FOCUSTENUE DE SOIREE – Chiar daca nu-ti vine sa crezi, iata ca a venit (din nou) momentul in care trebuie sa-ti construiesti cea mai glam tinuta a anului. Alege intre o rochie atat de eleganta incat sa taie rasuflarea audientei sau un costum masculin pe care sa-l accesorizezi cu bijuterii masive.

ELLE FASHIONVOLEZ, VOGUEZ, VOYAGEZ – La mai mult de 100 de ani de la prima sa expozitie pariziana, Louis Vuitton te invita sa explorezi arhivele casei intr-o retrospectiva inedita.

ELLE CONFESIUNI#COLECTIV– Dupa un eveniment care a indurerat o tara intreaga, am simtit nevoia sa punem la un loc lectiile pe care le-am invatat la nivel personal despre durere, implicare, toleranta si dragoste.

ELLE INTERVIUGERALDINE, PUSTOAICA LUI CHAPLIN – La 71 de ani, Gerladine Chaplin a lucrat cu cei mai mari regizori din lume. Interviu cu o actrita si, mai ales, cu o femeie cu o karma solara.

ELLE CUPLURELATIA DE LA DISTANTA, NOUA DEZORDINE AMOROASA– Din ce in ce mai multe femei se implica intr-o relatie la distanta. Cum si de ce ne angajam intr-o astfel de legatura? Poate o relatie la distanta sa inlocuiasca o relatie clasica?

ELLE FASHIONCE MAI E GLAMOUR IN MODA MOMENTULUI? – Maurice Munteanu, redactorul de moda al revistei ELLE, investigheaza care sunt coordonatele notiunii de glamour, intr-un context estetic dominat de absenta oricaror reguli.

ELLE BEAUTYTONURI FESTIVE – Perioada Sarbatorilor e un moment propice sa incercam inovatiile si artificiile industriei de frumusete. In noaptea de Revelion, avem liber la tot, de la gene false, aerograf sau rujuri rosii, pana la cele mai indraznete linii de contur.

ELLE HEALTH INSTINCT DE EROU – Eroii nu poarta pelerine sau masti, ci isi ascund cel mai nobil dintre instincte sub aparenta normalitatii. Exista o gena a eroismului sau ne putem invinge cu totii temerile?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle