ELLE & Catrinel la Cannes

Prima apariție a lui Catrinel Menghia în ELLE România a fost în urmă cu 19 ani, pe coperta unui supliment, unde Catrinel, cea de 15-16 ani (eu semnam în revistă ca redactor de modă), apărea într-o poziție elansată, aproape acrobatică, dar aparent comodă pentru ea (la acea vreme era în plină activitate sportivă, Catrinel făcând atletism de performanță).

ELLE & Catrinel la Cannes

De atunci și până acum, aparițiile ei au fost întotdeauna memorabile, în biroul meu având deja două imagini tablou cu ea (țin minte ședinta foto din Franța, de la Étretat, în care temerara Catrinel a ajuns pe niște stânci spectaculoase, în timp ce noi, echipa, stăteam cu sufletul la gură rugând-o să se întoarcă, fiindcă nu ne doream acea imagine spectaculoasă cu orice preț. Dar nu ne asculta, ea era în misiune și ce a ieșit a fost, într-adevăr, un spectacol vizual!).

Nu este doar o femeie frumoasă care, iată, continuă să cucerească brand-uri mari de lux care-i folosesc imaginea, dar este și o prezență foarte plăcută și, în plus, fiind actriță, înțelege pe loc care este personajul pe care trebuie să-l interpreteze, așa încât cu Catrinel o ședință foto durează întotdeauna foarte puțin în comparație cu orice alt shooting.

Pentru ediția din această lună, ședința foto a avut loc la Cannes, ne aflam în plin Festival de Film. Catrinel era deja de o săptămână acolo, timp în care apăruse în fiecare seară pe covorul roșu și participase la o mulțime de evenimente organizate de Chopard (a devenit de curând imagine internațională Chopard, înlocuind-o astfel pe Petra Nemcova).

Am avut ambiția să o fotografiem pe Catrinel pe hotelul Martinez (pe copertă chiar agățată de logo), unul dintre simbolurile Cannes-ului, și pentru asta am avut nevoie de mii de aprobări, dar imaginile au meritat pe deplin. Catrinel se face remarcată în orice context, mai ales la Cannes, unde paparazzii au recunoscut-o imediat și ne-au încercuit, trezindu-ne într-o rafală de blițuri. A doua zi, am văzut această „ședință foto paralelă pe toate fluxurile de imagini ale agențiilor de presă, inclusiv în media din România.

Fără aere de vedetă, cu o naturalețe și o candoare pe care rar le întâlnești, Catrinel ne-a cucerit și de această dată. Sperăm că și pe voi!

Vă dorim o vară minunată și o stare de vacanță perpetuă!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle