ELLE BEAUTY: Glam Moodboard

Atunci cind ne aranjam in fata oglinzii, ne place sa fantazam la clipele ce vor veni, in care jucam rolul principal – scenarita e o suferinta atit de dulce! Iti propunem un moodboard care sa te inspire in sezonul petrecerilor glam.

ELLE BEAUTY: Glam Moodboard

Stralucire delicata

Poate cel mai acut mod de a seduce e prin discretie, naturalete, plus un chip ce pare invaluit de o aura divina, luminoasa. Asa ca slava Domnului ca exista machiajul!

Combina fondul de ten cu un pic de pudra sau fard de pleoape cu pigment auriu si amesteca-le bine in palma inainte sa le aplici pe chip. Acest truc iti va asigura o piele iesit din comun de radioasa, asa ca pastreaza-l pentru seara. Apoi abuzeaza de farduri iluminatoare sau sidefate pe pleoape si pometi.

Femme fatale

Machiajul smokey eyes, care, apropo, arata la fel de seducator atit in nuante de castaniu, oliv sau roz stins, cit si pe clasicul negru, e o reteta sigura pentru un look irezistibil de femme fatale.

Iar un ruj intr-o nuanta nude, care evidentiaza mai mult volumul si curbele buzelor decit culoarea, nu va face decit sa-ti completeze imaginea de seducatoare. Poarta-le cu incredere si cu o extra-doza de sex-appeal!

Text: Lavinia Gogu
Foto: Imaxtree

Citeste continuarea in ELLE DECEMBRIE 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle