ELLE AUGUST 2013

ELLE PREZINTA IN AVANPREMIERA NOILE TENDINTE IN MODA & BEAUTY PENTRU SEZONUL TOAMNA-IARNA 2013 / 2014. PLUS PATRU STILURI DE A PURTA BLANA IN NOUL SEZON.

ELLE AUGUST 2013

FASHIONMODA – O PIESA NETERMINATA PENTRU PIANINA MECANICA – Siluete perfecte, rochii perfecte, posete perfecte. Maurice Munteanu analizeaza tendintele noului sezon si se intreaba unde incepe si unde se termina perfectiunea.

FASHION MODA LA CLUJ  – Doua zile cu supradoza de cafele si farmec, o seara plina de colectii reusite si o scoala de moda care functioneaza. Acesta este bilantul Galei Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca.

INTERVIUUN REPORTER DESCHIDE PORTILE ORIENTULUI – Carmen Gavrila nu crede in imaginea romantata a corepondentului de razboi in spatele caruia explodeaza bombe. De aceea, e gata sa desfiinteze orice prejudecata legata de spatiul islamic. Alina Baisan a stat de vorba cu ea despre complexitatea acestei lumi, despre operatiile estetice acceptate religios si despre statutul femeilor in Orient.

FASHIONCLUB TO CATWALK – De la elasticele de par neon la ritmurile produse de sintetizator, anii 80 ne-au invatat cum excentricul poate deveni normalitate. Si a venit vremea sa-l celebram pentru asta!

TRAVELRAVELLO, UN AMORE – Ravello este fara indoiala cel mai frumos oras al Coastei Amalfitane, iar Villa Cimbrone face parte din istoria acestuia. Este locul de unde poti admira cea mai frumoasa panorama din lume', dupa cum spunea scriitorul american Gore Vidal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle