Despre ELLE Style Awards si barbati

Ne pregatim de ELLE Style Awards. Va fi pe 4 decembrie si, cu toate acestea, lucram intens inca din primavara. Este singurul eveniment de aceasta amploare pe care il organizam si ne dorim sa fie memorabil. Pentru voi, pentru noi, pentru vedetele nominalizate sau pentru oricine ne va calca pragul.

Despre ELLE Style Awards si barbati

Fiind vorba despre ELLE si despre singurele premii de moda si stil din Romania, presiunea este cu atit mai mare. Ne dorim sa cream un ambient de exceptie, un decor foarte stylish, dar cel mai mult ne dorim sa fim obiectivi in decernarea premiilor. Este greu sa faci diferente si este greu sa decizi care este cel mai bun dintre cei mai buni.

De aceea, apelam si in acest an la opiniile voastre – ele vor cintari pentru decizia finala in proportie de 50%, adica exact acelasi procent cu decizia noastra, juriul ELLE. Un singur premiu face exceptie, STYLE ICON, care va fi votat exclusiv de voi. Pentru a face procesul votarii si mai savuros, v-am pregatit zeci de premii oferite de brand-ul de blanuri Païsi, dar si posibilitatea de a cistiga invitatii pentru seara de 4 decembrie. Votarea se va deschide pe 25 octombrie si va tine pina pe 18 noiembrie.

As vrea sa va spun citeva cuvinte si despre ELLE Man, suplimentul pe care l-ati gasit in aceasta luna la pachet cu ELLE. De vreo zece ani, de cind au inceput sa intre pe piata din Romania brand-uri internationale, intotdeauna au fost luati in calcul si barbatii. Cam toate brand-urile de femei aveau si echivalentul lor masculin, doar ca, pe masura ce trecea timpul, aceste brand-uri pentru barbati incepeau sa se retraga, pina se ajungea la inchiderea totala a magazinelor. Mai toti puneau falimentul pe seama faptului ca barbatii romani nu au stil, nu sint preocupati de felul in care arata, nu au forme pentru a purta haine la moda, sint suficienti si fericiti intr-un tricou si o pereche de jeansi. An de an am incercat sa contrazicem aceste pareri prin suplimentul ELLE Man.

Din pacate insa, in acest an nu am putut sa ne opunem trend-ului general si, in loc de doua suplimente pe an, ne-am limitat doar la unul. Insa ne uitam cu optimism la 2014 si la anii care vor veni, pentru ca noi chiar credem in barbatii nostri, chiar credem ca la bratul unei femei stilate nu poate sa stea decit un barbat la fel de stilat. Dar poate e si datoria noastra, a femeilor, sa-i aducem pe acest drum si sa le explicam mai apasat ceea ce ne place la ei si ce nu.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle