Ce isi doresc femeile?

In aceasta luna ai avut de ales intre doua coperte!

Ce isi doresc femeile?

Si sunt tare curioasa sa stiu care va fi coperta invingatoare! Cea artsy, in care modelul are o frumusete androgina, pozeaza relaxat si iti transmite ca nici nu-i pasa cu ce este imbracata atata vreme cat „e bine in pielea ei sau coperta in care mesajul de moda este unul puternic, modelul poarta o tinuta pe care iti doresti sa o ai acum, iar styling-ul este cool, dar clasic in acelasi timp.

Aceasta dualitate ne obsedeaza si pe noi, in redactie, de cativa ani deja.

Ce isi doresc femeile sa vada intr-o revista de moda? Sa se intalneasca pe coperta si in paginile ei cu femei ca ele, sau cu imagini cat mai aproape de perfectiunea la care cele mai multe tindem sa ajungem? Incercam sa avem in paginile noastre un mix de tipologii si mai incercam sa folosim Photoshop-ul pentru a corecta imaginile, si nu personajele din ele. E ok sa avem defecte, e ok sa fim diferite. In egala masura suntem constiente ca ne aflam departe de a fi imbratisat diversitatea tipologiilor feminine cu toate minusurile si PLUS-urile lor (ma refer aici in principal la conceptul plus size). In fine, nu vreau sub nici o forma sa ma lansez in sloganuri, ci doar sa va transmit ca ne dorim sa invatam mai mult de la voi despre nevoile si asteptarile pe care le aveti de la revista ELLE, astfel incat sa fim mai utili si sa ne concentram pe subiecte relevante.

In acest numar am publicat un articol despre patru femei care au decis sa-si dedice activitatea si energia pentru salvarea oamenilor afectati de razboi in Irak. Sunt povesti cutremuratoare, de un eroism si un altruism la care cu greu indraznesti sa speri ca vei ajunge intr-o zi. Si m-a intristat profund cand una dintre ele, Carrie, de 54 de ani, din Irlanda, a facut aceasta remarca: „In Mosul are loc, in prezent, una dintre cele mai grave crize umanitare din lume. Am fost prezenta in Sierra Leone, in timpul epidemiei de Ebola, in sudul Sudanului, in Benin si in Europa de Est, dar pentru mine cel mai dificil a fost in Romania, din cauza ca acolo am vazut copii suferind.

Avem mult, foarte mult de lucru in Romania!

P.S.: Cum v-am spus deja, vrem sa contribuim la vietile femeilor din Romania si va invitam sa lucrati alaturi de noi. Sa ne spuneti povesti care merita relatate mai departe, sa ne aratati oameni care va inspira si sa va alaturati hashtag-ului nostru, #ELLEnutace, ca sa ne semnalati istorii feminine (sau care privesc femeile) pe care toata lumea ar trebui sa le stie. Va asteptam mesajele la [email protected] sau pe pagina de Facebook ELLE Romania.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle