Calatorii

Imi place mult moda acestui sezon! Serios, de multa vreme nu am mai vazut „galagia“ asta in moda. Numai daca te uiti la modelele din show-ul Saint Laurent, desprinse parca din cluburile anilor ’80 sau de la Festivalul de la Mamaia din aceiasi ani si te apuca nostalgia.

Calatorii

Sau bucuria de a rememora amintiri din copilarie: parca o vad pe Angela Similea cu umerii sai uriasi si rochiile ei stralucitoare sau machiajele care acopereau toata pleoapa cu albastru ale Mihaelei Runceanu… Dar si centuri in talie, ciorapi fini negri, tocuri, lameuri – toata gama. Prefer intotdeauna „galagia in locul minimalismului, al plictisitorului normcore. Prefer rosul in detrimentul negrului sau un total look roz asumat in locul unei tinute ingrijit asortate, ferite de riscuri si, cum spuneam, plictisitoare.

Ma rog, cel putin la nivel declarativ stau bine pentru ca, sincera sa fiu, daca ma iei la bani marunti, garderoba mea personala nu corespunde intocmai cu vorbele mele de „redactor-sef la ELLE. Dar nu e timpul pierdut, asa ca promit sa incerc sa ies mai des din carapace (si din negru), sa indraznesc mai mult, cu alte cuvinte sa si practic ceea ce propovaduiesc, nu?

In alta ordine de idei, incepem cu aceasta editie seria suplimentelor de travel pe care ne dorim sa le lansam ca proiecte bianuale, unul in toamna si altul in primavara.

Va vom aduce cele mai bune idei curatoriate de editorii si colaboratorii nostri si vom acoperi cat mai multe destinatii – atat din lume, cat si din Romania. Pe langa destinatiile in sine veti gasi in paginile acestui supliment si tot felul de noutati in domeniu: de la cum sa-ti cumperi cele mai ieftine bilete de avion pana la asigurari de calatorie, vaccinuri pentru zone cu pericol sau cum si ce sa impachetezi.

Desigur, suntem deschisi la idei noi, deci asteptam sugestii din partea voastra! Sa calatoresti, sa vezi, sa experimentezi mi se pare cel mai minunat lucru din lume. Te relaxeaza, te hraneste creativ, te educa, te tine ancorat in realitate. Acum va pup, am un avion de prins!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle