Angelina e Maleficent

In luna iunie, 20 de editii ELLE din intreaga lume publica aceasta coperta cu Angelina Jolie, insotita de materialul din interior: un interviu si un pictorial – fotograful si, totodata, designerul care a construit intregul look si hainele Angelinei fiind directorul de creatie Saint Laurent, Hedi Slimane.

Angelina e Maleficent

Faptul ca aceasta coperta e alb-negru este un alt lucru inedit pentru reteaua ELLE, pentru ca putine editii au publicat, in toata istoria lor, o astfel de coperta. A fost, insa, o conditie pe care Angelina Jolie a impus-o. De altfel, ea a supervizat indeaproape felul in care a fost realizat si layout-ul care insoteste articolul: fara culori, totul pastrat in alb-negru – iata ca deja sunt doua cerinte.

Probabil ca stiti care este motivul acestui look dark: lansarea filmului Maleficent, megaproductia Disney, inspirata de povestea Frumoasa din padurea adormita, in care Angelina Jolie interpreteaza celebrul personaj negativ Maleficent, cea care ii urzeste printesei nou-nascute sa moara intepata intr-un fus. Si cum Maleficent este departe de a fi un personaj „colorat si imbracat in rochii pastelate, pentru campania de marketing in care Angelina se implica total (ca de altfel in toate aspectele filmului) actrita a decis sa-si mentina un oarecare look dark. Ma rog, nu cred ca i-a fost prea greu, avand in vedere istoricul ei, in care aceasta latura a fost de multe ori exersata – atat in viata privata (va amintiti fiolele cu sange pe care le purta la gat), cat si in filmele in care a jucat.

Am citit interviul ei cu mare interes, pentru ca este un personaj pe care il admir de multa vreme. Si de aceasta data m-a uimit! Nu inteleg cum reuseste o fiinta cu figura aceea atat de angelica sa aiba o viata de superwoman. In timp ce joaca un rol dificil (film in care o are alaturi si pe fiica ei, deci lucrurile devin de zece ori mai grele), regizeaza un altul si mai dificil – un film despre al doilea razboi mondial –, asta in timp ce acasa o asteapta alti cinci copii… Si totusi ii mai ramane energie pentru activitati caritabile, pilotat avionul, evenimente red carpet, unde are mereu niste aparitii ravisante.

Am retinut o fraza din acest interviu, la care m-am tot gandit si mi-am promis sa-i urmez sfatul: „Foarte rar femeile isi folosesc vocea la capacitate maxima, cu toata puterea si cu tot volumul. Duceti-va la marginea oceanului sau oriunde altundeva si incercati.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle